Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában rengeteg stressz ér, és normális az hogy szexbe temetkezem?
Az a helyzet hogy párom elhagyott a munkával is bajok vannak és életem több területe nagyon rossz...
És egyedül azzal tudom olda i a stresszt hogy elég gyakran váltogatom a partenereimet és mást is csinálok, gyakorlatilag állandóan szexelhetnékem van mert így azt érzem hogy kicsit megnyugszom
Más lány is volt ilyen cipőben hogyan jöttetek ki belőle?
26l
Nem vagyok lány, de ismerek ilyet. Szembe kell nézni a problémákkal, az temetkezik szexbe vagy bármi másba, aki ettől fél, aki ezt nem akarja megtenni. Más út pedig nincs, különben egyszercsak arra fogsz rádöbbenni, hogy teljesen kicsúszott a kezedből az életed, addig kell visszatérni az egyenes útra amíg nincs nagyobb baj, mert onnan már nehezebb lesz. Ismerd ki magad a lehető legjobban, annál nagyobb erő vagy fegyver nem lehet a kezedben ahhoz hogy a problémákat kezeld, legyőzd. Ha más nem, szakember segítségével.
27F
Hát igen bárcsak lenne valami hobjim ami teljesen kikapcsoljuk...
Attól hogy szembe megyek bajjal és sokmindent meg is oldottam attól meg nagyon nehéz ez az időszak és muszály lazulni valahogy mert különben megorulnek
Akkor had írja le valamit nőként...
Egy férfi ha csúnyának is születik nagyon sokat tud tenni pl edzeni sportolni és aki a legfobtisabb kialakítani egy jó dumát és a jó kisugárzást...
Ezekkel rengeteg nőt le lehet venne a lábáról, enis voltam olyan sráccal aki nem volt valami jóképű de edzett jól nézett Kia felső teste a kisugárzása meg valami álom volt, és imádtam.
Viszont ha egy srác nyavajog meg átkozz a sorsát közben chipset zabálva ül a gép előtt és nem tesz semmit magáért az ne csodálkozzon...
Ha bunkó voltam akkor bocsi, de leírtam neked azt hogy én hogyan látom nőként a helyzetet
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!