Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi volt a legbetegebb dolog...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legbetegebb dolog amit megtettél valakinek ?

Figyelt kérdés
2024. aug. 12. 11:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Talán az amikor volt egy pasi akibe szerelmes voltam, de volt neki egy nagyon durva szado oldala is ami azért izgi volt de néha tullepte a határokat és én csak sírva tűrtem ami persze tetszett neki...

Nos a legfájdalmasabb az egyértelműen az volt amikor kutya pózba az ágyhoz kötözött és minden előzmény nélkül direkt a fenekembe dugta, annyira fájt hogy majd nem elájuktam sírtam, meg miden de nem hagyta abba utánna meg kinyalatta velem a fenekét és meg is tettem és meg voltak dolgok...

26l

2024. aug. 12. 14:28
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

11

Konkrétan megerőszakolt?

2024. aug. 12. 14:35
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hogy ez annak számít e, kicsit izgi a dolog hogy de emelett baromira fájt
2024. aug. 12. 14:38
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Meg engedtem neki hogy belepisiljen a szamba
2024. aug. 12. 15:08
 15/17 anonim ***** válasza:
71%
#11 szerintem az inkább erőszak..nekem gyereknek tünsz ha 26 éves is vagy.Fájt, sirtál megis engedted???
2024. aug. 12. 15:49
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem volt ilyen, amikor vadulnak is le lehet állítani a pasit vagy közlöm vele, itt a vége.Ami már nem tetszik,vagy fáj az nem élvezet.
2024. aug. 12. 15:51
 17/17 anonim ***** válasza:

19 voltam, az akkori pasimmal szoktunk enyhe pisis játékokat is játszani. Egy alkalommal éjjel kimentünk egy erdős részre. A kívánsága az volt, hogy lepisil, és gyalog megyünk haza. Megtörtént.

Így van, ha egy szub hajlamú lány még szerelmes is.

Mindent elmondtam ezzel kapcsolatban. Nem kell privát.

2024. aug. 12. 17:49
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!