Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legbetegebb dolog amit megtettél valakinek ?
Figyelt kérdés
2024. aug. 12. 11:38
1/17 anonim válasza:
Egy srác irányított ahogyan verem egyik rokonom bugyijával
2/17 anonim válasza:
Arra kért hogy ájulasig szorítsam a nyakát miközben vadul dugom majd amikor elájult dugjam meg a fenekét
és a végén egy előre bekészített dildot tegyek be neki a popsijába a puncijába még 3-4 kisebb rezgő vibrátort aztán egy szürke (külön kérte hogy olyan legyen) szigetelő szalaggal ragasszam le azt.
Megtettem neki, de bevallom nagyon paráztam és többször is ellenőrizték a pulzusát...
Abba viszont már nem mentem bele amikor arra kért hogy kötöttem ki az erdőbe két fa közé egy turista útvonal mentén a szemeit bekötve és a nyakában egy táblával hogy dugható vagyok...
3/17 anonim válasza:
2.komment......ugye mennyi a betegagyu ri.banc és ti fikazzatok a gyakoris pasikat
4/17 anonim válasza:
Egyik exemnek belepisiltem a szájába egyszer! 10 éve történt a dolog kb és hát valahogy engem nem vonzanak az ilyen dolgok csak akkor szerelmes voltam. 32/N
5/17 anonim válasza:
Azt kérte a lány hogy "erőszakoljam meg". Veréssel, mindennel
6/17 anonim válasza:
Igen, nekem a barátom a pókember.
7/17 anonim válasza:
Egyszer egy rokonomnak kölcsönadtam 3000 EUR-t.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!