Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, akiknek lankadtan is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, akiknek lankadtan is nagy, okozott ez bármikor problémát?

Figyelt kérdés

Nekem lankadtan elég méretes, aminek annyira nem örülök, mert nagyon látványosan dudorodik.

Nagyon sokáig szégyelltem, főleg fürdőnadrágban. Az úszást is abba kellett hagynom miatta.

aug. 10. 16:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavar. Strandon, wellnessben láttam hogy voltak akik oda oda pillantottak, de nemtudom hova tenni úgysem :)
aug. 22. 17:09
 12/14 anonim ***** válasza:
84%
Engem az zavar, ha férfiak lesik, bámulják meg, vagy lopva pillantgatnak, meg ha ilyen 50+ vén mammerok. Ha egyébként 18-40 közti nő, még kérkedek is vele, direkt zsebre rakom a kezem és kinyomom a csípőm... fürdőben, strandon direkt szűk úszónadrágot hordok. Volt olyan nő aki már meg akarta nézni fürdőben...
szept. 3. 11:47
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Szegény Anthony Ammirati rúdugró tudna mesélni...
szept. 3. 18:35
 14/14 anonim ***** válasza:
65%
Ezt az úszás dolgot nem értem, mert a versenyúszógatyák anyagát, szabását eleve enyhe kompressziósra tervezik, hogy úgy nyomja le a csomagot a minél jobb áramvonalasság érdekében, hogy közben ne szorítson, kényelmes legyen.
szept. 11. 08:48
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!