Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, akiknek lankadtan is nagy, okozott ez bármikor problémát?
Nekem lankadtan elég méretes, aminek annyira nem örülök, mert nagyon látványosan dudorodik.
Nagyon sokáig szégyelltem, főleg fürdőnadrágban. Az úszást is abba kellett hagynom miatta.
Ismertem, fiút és férfit is, akiknek nagy volt és idővel el tudták fogadni és nem szégyellték, helyzeteket is jól tudták kezelni, poénosan. Volt olyan is, aki büszke volt rá és néha élvezte, amikor zavarba tudott hozni valakit.
Szerintem kár, hogy abba hagytad, megértem, de valahogy túl kéne ezen lendülnöd, tudom mondani könnyű. Az úszás pedig jó.
Hát nekem sose volt túl nagy önbizalmam. Mostmár kevésbé vagyok szégyenlős, de így is zavar. Ha valakit jobban érdekel a helyzetem, írhat nyugodtan privátban, szívesen beszélgetek.
Ja, és 20/f
Nekem lankadtan 14cm
Nem szégyenlem úszáson se
Mit szégyenkezzek azon hogy fiú vagyok
Soha nem okozott problémát , még büszke is vagyok rá!
Nem értem miért zavart az úszásban, én versenyszerűen úszom vele!?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!