Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nudista strand tapasztalatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amadan kérdése:

Nudista strand tapasztalatok szex téren?

Figyelt kérdés

Milyen szexuális tapasztalaitok/történeteitek vannak Magyarországi nudista strandokkal kapcsolatban?

Tudom hogy nem a szexról szól a nudizás stb... de a kérdésem ilyen irányba lenne.

2024. aug. 10. 09:35
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
60%

Pont annyi szex van a nudista strandon, mint a takargatóson.

Mi a textilesen is dugtunk simán.

2024. aug. 10. 14:17
 12/25 anonim ***** válasza:
90%

A nudista strand nem az ismerkedésről szól! Aki nudista, az nem azt jelenti hogy álladoan szexel fűvel, fával....ahhh

Én gyerekkorom óta nudista strandra járok, általában családok, kövérek, terhesek, ritkán jó alakú fiatal párok vannak. Én is szexeltem már ott de a párommal és nagyon eldugott helyen.

De ott ismerkedni nem tudsz

2024. aug. 11. 09:00
 13/25 anonim ***** válasza:
70%
Onnan vittem haza 1, 2 fiút 20l
2024. aug. 11. 22:41
 14/25 A kérdező kommentje:

13-as:

Nice 😎

2024. aug. 12. 18:19
 15/25 anonim ***** válasza:
75%
Ma megyek Gárdonyba. Majd kiderül 😀
aug. 16. 12:32
 16/25 anonim ***** válasza:
85%
Jó volt ? Én is voltam ott, de délután 3-ra meg sültem, addig bírtam :-) 4 óra alatt 3 liter vizet ittam meg.
aug. 17. 10:03
 17/25 anonim ***** válasza:
21%

Alpári, proli, egyszerű emberek csinálják ezt.

Akinek annyi nem jut el a tudatáig hogy a szerelmeskedés, szex egy intim dolog ami senki másra nem tartozik csak a szereplőkre... na azok simán b!sznak egy strandon. Értelmes ember meg nem. Ennyi.

aug. 25. 13:45
 18/25 A kérdező kommentje:
A kérdés kiírása óta történt egy két dolog :P
aug. 29. 19:41
 19/25 anonim ***** válasza:
73%
Mesélhetnél !
aug. 29. 19:49
 20/25 A kérdező kommentje:
A korábbi "válaszok" alapján nem nagyon írnák ide semmit... Sok rosszindulatú, buta ember
aug. 31. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!