Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknél előfordulhat olyan, hogy akarnak szexelni és nincs kivel?
Ez egy utópisztikus elgondolás.
Ilyen nem létezik
15 èves koromtól 3 évig volt barátnőm, utána 3 hónapig nem, de minden hétvégén összejött egy-egy alkalmi, ha akartam. Most megint van barátnőm, de ezzel csak azt akarom mondani, hogy srácoknak is összejön, ha akarják.
18 F
Akárkivel azért igényes nő nem fekszik össze.
Másrészt a férfiak olyan kis része tud értékelhetőt nyújtani az ágyban, hogy nem éri meg random emberekkel kísérletezgetni.
Csak megerősíteni tudom, amit a 7-es írt. Ugyanez (volt mindig és jelenleg is) a helyzet nálam is vékony, csúnya arcú/fejű nőként. Láthatatlanság, ebből kifolyólag sehol senki és semmi.
Egyébként kérdező, nem, nem jobb a semminél az sem, ha olyan jelentkező van, aki nem vonz, akit nem kívánsz, akivel nem működik a kémia. Abból semmilyen, rossz szex lesz. Hát még azzal, aki taszít is...
Szerintem nincs olyan, hogy nincs jelentkező sem nőnél, sem férfinál.
Max aki jelentkezik, az nem felel meg nekik ezért ekkor vagy "fúúj", vagy észre sem veszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!