Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki elmondja hogy mi az élvezetes a kaki sex-ben?
20.
Hát nem vagyunk egyformák. Én pl cigizek is. De a bonbonmeggy csoki pl nagyon jó ízű, így szinte nem is érzem, mikor kezd keveredni a kakival, ízzel. Jóó, amikor már csak a kaki jön, azt már nem nyelem persze.
OK, nekem pl az is izgató, amikor a lány jól bepezsgőzik és iszik előtte két sört. És úm. jól be van csípve. Ilyenkor atom mennyiségűt tud pisilni és jó gyakran, na azt is iszom belőle. Sokszor nem is bírja tartani, csak úgy elindul, imádom.
21/
Jó persze , nem vagyunk egyformák , én ebből nem is akarok problémát , sem pedig vitát .
Én ki próbáltam nagyon fiatalon a cigarettát egy szép lány kérésének eleget téve , mondván ha elszívok 3 szálat úgy , ahogyan ő mondja , akkor azt csinálhatok vele , amit csak akarok .
Bele mentem , ám 2,5 szál cigi után már annyira rosszul voltam , hogy a maradékot el dobtam , majd úgy gondoltam hogy nincsen a földön olyan szép lány , aki kedvéért én még egyszer rá gyújtok az életben . Ezt a fogadalmat azóta is tartom !
Ami a bonbon meggyet és a csokit illeti , nos mindkettőt szeretem , de számomra a popsinak ehhez ne legyen köze .
Egy finom és gusztusos puncinak viszont már nem bánnám ha köze lenne a csokihoz és bonbon meggyhez valamilyen szinten .
De nekem igazából még a szép formás , női popsival sincsen bajom , mert egy szép popsi is tud nagyon kívánatos lenni ,, csak mind ez nekem ( kaki ) nélkül .
A pisivel is úgy vagyok , hogy esetleg engedném hogy egy szép nő lepisiljen , még fölém is gugolhatna esetleg , de a számba már be nem engedném a vizeletet .
De mint írtad , nem vagyunk egyformák , kinek mi jön be , nálam kb: ez a maximum , itt van a határ .
20 -voltam .
Én ezt az aktív oldalon próbálnám ki. Azaz ha én adom.
Mindkét nemnek is. (F)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!