Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki elmondja hogy mi az élvezetes a kaki sex-ben?
15 és 16 !
Azt én megnézném , ara én befizetnék !
Ha ara kerülne a sor , hogy na most akkor nyaljátok a kakis segget , hát én megnézném , hogy rajongnátok e érte !
18 -19!
A ti dolgotok , de nem féltek attól hogy elkaphattok valami fertőző betegséget ?
A másik dolog pedig maga az undor , nem undorodtok a kakis popsitól ?
Én egy puncit bármikor bevállalnék , ha az kellően tiszta , lehetőleg frissen mosott !
Nem mondom , volt mikor a popsiba is bele nyaltam ( véletlenül ), de rögtön éreztem azt a kellemetlen szagot , még a számon és számban is , mert egyből keserű ízt éreztem , aminek következtében majdnem annyi is lett a szeretkezésnek .
Talán bevállalnék egy nagyon szép és kívánatos női popsi nyalást abban az esetben , ha az kellően elő van készítve , patyolat tisztára van mosva , előtte beöntés stb , akkor talán .
De ehhez nagyon szenvedélyesen kellene hogy kívánjam azt a nőt .
De kakit és cigarettát abszolút , soha nem vállalnék be , nincsen az a nő a világon !
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!