Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy ne én legyek a gyorsabb?
Figyelt kérdés
A helyzet a következő!
Barátnőmmel szeretkezek,és amikor kezd neki jó lenni akkor begyorsul és püff elsülök:S
Aztán másodjára ugyan ez a szitu:(
Nekem ez nagyon szar és mondja hogy jó vagyok csak gyors:S
MIt tegyek?
2009. jan. 6. 21:37
1/9 anonim válasza:
A lényeg a technika.
Mikor úgy érzed, hogy elsülnél, vedd ki és kezd őt az ujjaddal vagy a nyelveddel izgatni.
Gondolom ezt te jobban tudod, de ha enyhén szorítod a péniszed tövét, az szintén késleltetheti.
2/9 anonim válasza:
Váltsatok pózt, vagy álljatok meg néhány pillanatra.
3/9 anonim válasza:
Meg kell állni néhány percre addig simogasd vagy nyalogasd őt.
4/9 anonim válasza:
És ha a csaj éppen akkor fog elélvezni...? És ha kiveszi, akkor úgy már nem jó... vagy igen? :) bocs, csak láttam a válaszokat és felmerült bennem ez a kérdés... :P
5/9 anonim válasza:
Azt írta, hogy amikor a csajnak kezd jó lenni. Kiveszi és szinten tartja addig máshogyan. Ő meg addig időt nyer és így tudja hosszabbítani kicsit az időt. Nálunk bevált eddig mindig 29/nő
6/9 anonim válasza:
az én csajom is ilyen !!! önzöségnek tartom !! engem is mindig siettet és csodálkozik hogy igy csak 2-5 percig birom !! hát nem normális állapot ez !!
7/9 anonim válasza:
Utolsó kommentelőnek:
Önzőség az, hogy élvezetes szex-et akar?
Mert te azt kapsz, ő meg ne kapjon?
8/9 anonim válasza:
Utolsó előttinek írnám én is: miért csak te vagy a fontos? Ha siettet akkor is húzd a dolgot, előbb utóbb rá fog jönni, hogy ez neki is jó. A 2-5 perc nagyon siralmas én ki sem írtam volna....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!