Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem akarok férfi lenni, mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok férfi lenni, mit tegyek? viszont nincs problémám a nemiszervemmel, és nem szeretnék hormonokat sem szedni.

Figyelt kérdés

Szóval nő se akarok lenni, de férfi biztos hogy nem!

Ami zavar a férfi létben, az a kakaskodás, ez a bunkóskodás, ez az egymást lenyomkodás, illetve itthon a magyarkodás…

Nekem ez nem megy, én ettől undorodom! Igazából az egész magyar társadalomtól is undorodom!

Mit tegyek? Tervben van, hogy elhagyom ezt a „csodálatos” helyet, viszont ahhoz még kell egy pár év!

2024. aug. 8. 18:00
1 2
 11/11 platinumhand ***** válasza:

Én nem vagyok kakaskodós típus, nem vagyok az a fajta ember sem, aki csoportos csöcs vagy segg bámulásban benne szokott lenni. Semmi más szempontból nem vagyok egy átlag viselkedésű srác és sohasem nyomtak el emiatt. 24 vagyok, debreceni, de ez nekem új.

Milyen sulit végzel? Az egyetlen hely, ahol ilyet mégis el tudok képzelni az valami sportiskola vagy felsőoktatási hely lehet.

2024. aug. 9. 14:09
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!