Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok férfi lenni, mit tegyek? viszont nincs problémám a nemiszervemmel, és nem szeretnék hormonokat sem szedni.
Szóval nő se akarok lenni, de férfi biztos hogy nem!
Ami zavar a férfi létben, az a kakaskodás, ez a bunkóskodás, ez az egymást lenyomkodás, illetve itthon a magyarkodás…
Nekem ez nem megy, én ettől undorodom! Igazából az egész magyar társadalomtól is undorodom!
Mit tegyek? Tervben van, hogy elhagyom ezt a „csodálatos” helyet, viszont ahhoz még kell egy pár év!
Miért kell ahhoz még egy pár év? Miért akarsz még szenvedni akkor?
Pszichológus nem tud segíteni rajtad, hogy megtérj?
"a többi kakas akkor sem igen hagyja békén"
Pontosan!!! Hiába próbálok különb lenni, hiába próbálok normálisan viselkedni, egyszerűen nem hagynak békén! Nekik nem tetszik ez valahogy őket sérti, az ha egy másik velük azonos nemű ember nem olyan mint ők! Egyszerűen semmi tolerancia nincs az emberekben itthon, gusztustalannak tartom ami ezzel kapcsolatban megy! Én nem fogok beállni a sorba hiába is akarják.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!