Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép lány = ápolt punci Mennyire igaz ez? Írhattok konkrét eseteket is!
Figyelt kérdés
2024. aug. 8. 16:23
11/20 anonim válasza:
#10 Igen.Meg szerintem az is simán benne van a pakliban, hogy a két ember nem kompatibilis egymással, ezért hat taszítóan a nő szaga a férfire.Ezzel nem lehet mit kezdeni, egyik fél sem tehet róla.
12/20 anonim válasza:
Ha erős a szag akkor azt jelenti hogy nem kompatibilis a 2 ember
13/20 anonim válasza:
Kicsit nekem is van egy "lányszagom" amit én érzek magamon, sportolás után valamivel intenzívebben. De nem mindenki mondta azt hogy ő is érezné rajtam. Egyébként csatlakozom a fentiekhez, nem mindenkinél működik egymás közt a kémia, és ez bizony nagyban befolyásol mindent ezen a téren.
14/20 anonim válasza:
#13 Én már nőként is jártam úgy, hogy egy férfinek a bőrét taszítóan büdösnek éreztem, holott nem ápolatlanság miatt volt ez, csak undorítónak találtam a természetes illatát.Erről egyikőnk sem tehet, másnak attól még lehet jó és nem hordtam le mindenféle igénytelen, büdös embernek, mert itt nem az volt a probléma.
Szerintem sokaknak a "punciszaggal" is ez lehet a baja.
15/20 anonim válasza:
Én most pl. a Balcsin nyaralok, rendesen mosakodok, tiszta fehérneműt veszek, nem viszketek éssss olyan büdös vagyok, hogy nem győzök hálát adni a jóistennek, hogy nincs párom. :)) Mert elájulna.
16/20 anonim válasza:
Ez nem igaz! Egyetemi szaktársam gyönyörű csaj, arca angyali,teste sportos, feneke istenien kerek,mégis a pinåja olyan büdös volt, hogy egyszer mikor mellém ült úgy lehetett érezni. Majdnem behánytam. Akkor úgy elment az egész kedvem tőle, hiába jött be.
26f
17/20 anonim válasza:
A szépeknek borotvált szokott lenni, és a higiéniára is figyelnek. Kivételek persze lehetnek.
18/20 anonim válasza:
Mondom a bűz azt jelenti szinte mindig hogy nem illetek össze, nem az hogy nagyon szép nő és lusta mosakodni...
19/20 anonim válasza:
Szivesen megszagolnam egy ilyen buzosnek mondott punci bugyijat
20/20 anonim válasza:
15 miért e hozzáállás, miért gondolod, hogy büdös vagy? A nemi szervedről gondolod? Elég baj ez, mindenkinek van egy természetes nemi szaga, irritálhat is egy-egy embert, de alapvetően ha valakivel összekerülsz, és szúr a szag ( van ilyen), attól még szerethető minden nő- vagy férfi-. A farkamnak is van szaga, sajátos, van, aki kedveli, van, aki nem. Szerintem nincs büdös nő és férfi sem, csak kémia van, a fasz feláll, az ész megáll. Sajnálom, hogy ennyit kell szenvednetek a puncival, ennyire tabu téma, és megdolgoztat titeket, hölgyeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!