Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép lány = ápolt punci Mennyire igaz ez? Írhattok konkrét eseteket is!
Figyelt kérdés
2024. aug. 8. 16:23
A kérdező szavazást indított:
Igen, ez mindig így van!
Igen, az esetek többségében így van!
Egyáltalán nincs így, sokszor meglepődtem már!
28 szavazat
1/20 anonim válasza:
Nekem is az a tapasztalatom hogy hiába szép valaki attol még lehet igénytelen és most nem a nemi szervre gondoltam. Hanem általában mindenre igénytelen.
2/20 anonim válasza:
Kérdezhetek?Az ápolt punci alatt mit értenek?Aki egészséges, rendszeresen, megfelelően tisztálkodik, rendszeresen tiszta alsóneműre cserél, az már ápolt, nem?
Vagy az az ápolt, mikor minden egyes nap leborotválja a szőrt?Vagy ki számít igénytelennek?
Én nőként nem értem a kérdést, egyik nemnél sem.Ha valaki egészséges és rendszeresen odafigyel az intim higiéniára, az ápolt.Vagy mi mástól ápolt egy fasz/punci?Ezek tök alap dolgok.
3/20 anonim válasza:
Tiszta bugyi, betet, torlokendo, nem nyalatja ki magat folyasosan... ugyanez igaz fiukra is, tiszta also, nem turos a szerszam stb...
6/20 anonim válasza:
#5 Én azt nehezen hiszem el, hogy ha a megfelelő körülmények közt történik a szex(értsd: előre megbeszélt találkozó, egy lakásban, ahol előtte van fürdési lehetőségi is akár) egy külsőre szép, ápolt nő katasztrofális intim higiéniával rendelkezik.
Szerintem az ilyen tényleg ritka.
7/20 anonim válasza:
Nyilván, aki törődik a testével, annak a nemi szerve is ápolt. Nem büdös, nem gombás, nem gólyafészkes.
8/20 anonim válasza:
Elvégre a kettőnek semmi köze egymáshoz 😅
9/20 anonim válasza:
Belefutottam meglepő dologba már... Szép lány, jó ruhák, smink. Borotvált punci de az a szag.. hát sokkoló volt. Sajnos egyesek azt hiszik hogy ha borotválják akkor kész is, ezen múlik az igényesség. Fürdés helyett mikor lusta csak spray és kész. Mert jól néz ki és azt hiszi annyi elég is. Szerintem meglepően sokan hasonló mentalitással élnek sajnos
10/20 anonim válasza:
Van, akinek a természetes szaga túl erős és ha nagyon ápolja se tudja elnyomni. Sajnos én sem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!