Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Igaz, hogy az orr méretéből...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy az orr méretéből lehet következtetni kinek van nagyobb pénisze?

Figyelt kérdés
Ismerek két palit akik nem magasak 170-175cm, de tényleg nagyobb az orruk. És bizony azt mondják róluk, hogy nagy szerszámuk van viszonylag.
2024. aug. 8. 11:34
A kérdező szavazást indított:
Igaz
Nem igaz
22 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem!!!
2024. aug. 8. 11:37
 2/6 anonim ***** válasza:
46%
Egyszer volt egy nagyon nagy orrú pasim. Elég kicsi volt a pénisze. Semmi köze hozzá.
2024. aug. 8. 11:39
 3/6 anonim ***** válasza:
34%
A nagylábujj nagysága és vastagsága sokkal többet elárul. Tapasztalat több férfinél is :)
2024. aug. 8. 11:50
 4/6 A kérdező kommentje:

3.

Ezt jó, hogy leírtad, mert akkor ezt meg én tudom cáfolni (persze lehet valakinél ez is igaz) mert unomatesómnak kb nagyobb a nagylábujja mint nekem, és neki kb 13cm az enyém meg 16cm.

2024. aug. 8. 12:14
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Se magasságból, se orr, se kéz, se láb/lábujj méretből nem derül ki mekkora egy hapsi farka!!! Mert előfordul mindenfajta kombináció, nem lehet általánosítani!

Még akkor se derül ki, ha látod meztelenül, de lankadt pénisszel!

Igazából csak akkor derül ki, amikor ott áll előtted merev hímvesszővel!

36N

2024. aug. 8. 12:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Én meg azt hallottam,hogy a nagy orrú nők különösen szeretik a f.szt.
2024. aug. 8. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!