Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszlányokon hirdető csajok hogyan csinálják azt, hogy egyik héten mondjuk Kecskeméten van, másik héten pedig pl Siófokon? Ez egy hálózat amivel vándorolnak cserélve albérletről albérletre? Ez egy komolyan megszervezett dolog? Hogy működik ez?
Figyelt kérdés
Sok-sok lány ilyen körforgásban hirdet váltogatva 90%-ban. Gondolom kiveszik a stricik országszerte az albérleteket és körforgásban járnak a lányok. Tudtok erről valamit? Van belső infótok?2024. aug. 8. 11:26
2/8 anonim válasza:
Nem. Ahol nagyobb az igény, a merítés, oda tartanak. Nyáron Balaton, szezonon kívül Békés
4/8 A kérdező kommentje:
Én sem értem. Elég értelmetlen válasz. Meg "merítés"...???
2024. aug. 8. 13:54
5/8 anonim válasza:
Hetente megkérdezi ezt valaki...
Rövid távú lakáskiadásról hallottál már? :) Szallas.hu, Booking.hu, Airbnb.hu - gondolom, ezek nem ismeretlenek számodra. Képzeld, vagyunk annyira önállóak, hogy tudjuk kezelni ezeket az oldalakat (strici vagy bárki más segítsége nélkül is). Privátot nem kérek.
6/8 anonim válasza:
Tudomásom van róla, hogy a rosszlányok fenntart albérleteket csajoknak, amit naponta fizethetnek. Ki volt írva Pécsett egy dobozra, hogy "ide dobjátok a pénzt"
7/8 anonim válasza:
#6: Micsoda bizonyíték! És rá volt írva a dobozra, hogy "rosszlanyok.hu"? :D Viccet félretéve: a weboldal nem tart fent lakásokat, albérleteket senkinek. Ott (is) hirdetek nagyon sok éve, tudom. Mindenki magának intézi a szállását, egyik hirdetési oldalnak sincs semmi köze ehhez. (5-ös válaszoló vagyok, lehet ezt is lepontozgatni.)
8/8 anonim válasza:
6-os vagyok, akkor rosszul tudtam. Elnézést. Amúgy valami híradós bukott le, hogy albérleteket tart fent csajoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!