Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz manapság szeretőt találni?
Hát, ha az erkölcsi része nem érdekel, akkor nem tudunk válaszolni. Csukd be az internetet és menj, verd ki magadnak.
Ha egy Nőről, azaz egy érző másik emberi lényről beszélgetünk, akkor nem tudjuk kihagyni az "erkölcsi részt". A nők máshogy vannak összerakva, fontos számukra az érzelmi stabilitás. De te, akinek egy nő felszedésével sosem volt gondod, tudhatnád.
Azon kívül igen, félnek is hogy lebuknak. Vagyis a még meglévő kapcsolatukat nem készek elengedni, illetve kockáztatni.
A saját feleségem is mindig a fejemhez vágja, amikor éppen veszekszünk, hogy egyszer majd úgyis jól elhagy, meg hogy bármikor találhatna magának másik férfit. Ehhez képest meg se próbálna megcsalni.
Hol,és hogyan próbálsz ismerkedni?
Nem csoda hogy nehéz,a legtöbb nőnek nincs ínyére a puszta szexkapcsolat,főleg,ha menet közben derül ki,hogy csak azt akarsz.Vagy kapcsolatban vagy,de nem közlöd az elején.
Én szexpartner keresőkön ismerkedtem,célirányosan,elég jó sikerekkel.
Szerintem nem nehéz. A megfelelő webes keresőoldalakon kell csinálni. Na persze millió másik pasi lesz ott, aki mind ugyanazt akarja és a nők tudnak válogatni.
Ez ilyen dolog.
Már többezer éve gondolom.
Közlöm rögtön az elején, hohgy mi a pálya. Netes oldalakon próbálkozok. Anno szingliként simán ment de most valahogy nem akar összejönni.
Biztos sok olyan nő is vak aki a parja mellett eléggé elhanyagolt. Ők merre vannak?
Már ketten is leírtuk,hogy hol érdemes keresgélni.
3-as voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!