Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért ilyen nehéz manapság...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz manapság szeretőt találni?

Figyelt kérdés
Egy nő felszedésével sosem volt gondom de ez a fajta ismerkedés valahogy nagyon nem akar sikerülni. Ahogy megneszelik, hogy csak szeretői kapcsolat érdekel egyből nem vagyok érdekes. Legtöbb nős ismerösömnek van nöje. Nálatok hogy jött össze? Erkölcsi része nem érdekel. Ezzel kapcsolatban ne írjatok a kérdéshez!

2024. aug. 6. 12:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem sokan félnek hogy lebuknak. Minden fent van a neten, bizonyíték stb aztán nyomonkovetheto az egész. Én is lebuktam így, ráadásul egy csoportba ahol több százan vannak. Idegesítő
2024. aug. 6. 12:57
 2/6 anonim ***** válasza:
61%

Hát, ha az erkölcsi része nem érdekel, akkor nem tudunk válaszolni. Csukd be az internetet és menj, verd ki magadnak.

Ha egy Nőről, azaz egy érző másik emberi lényről beszélgetünk, akkor nem tudjuk kihagyni az "erkölcsi részt". A nők máshogy vannak összerakva, fontos számukra az érzelmi stabilitás. De te, akinek egy nő felszedésével sosem volt gondod, tudhatnád.

Azon kívül igen, félnek is hogy lebuknak. Vagyis a még meglévő kapcsolatukat nem készek elengedni, illetve kockáztatni.

A saját feleségem is mindig a fejemhez vágja, amikor éppen veszekszünk, hogy egyszer majd úgyis jól elhagy, meg hogy bármikor találhatna magának másik férfit. Ehhez képest meg se próbálna megcsalni.

2024. aug. 6. 13:29
 3/6 anonim ***** válasza:

Hol,és hogyan próbálsz ismerkedni?

Nem csoda hogy nehéz,a legtöbb nőnek nincs ínyére a puszta szexkapcsolat,főleg,ha menet közben derül ki,hogy csak azt akarsz.Vagy kapcsolatban vagy,de nem közlöd az elején.

Én szexpartner keresőkön ismerkedtem,célirányosan,elég jó sikerekkel.

2024. aug. 6. 16:29
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nem nehéz. A megfelelő webes keresőoldalakon kell csinálni. Na persze millió másik pasi lesz ott, aki mind ugyanazt akarja és a nők tudnak válogatni.

Ez ilyen dolog.

Már többezer éve gondolom.

2024. aug. 6. 17:10
 5/6 A kérdező kommentje:

Közlöm rögtön az elején, hohgy mi a pálya. Netes oldalakon próbálkozok. Anno szingliként simán ment de most valahogy nem akar összejönni.

Biztos sok olyan nő is vak aki a parja mellett eléggé elhanyagolt. Ők merre vannak?

2024. aug. 6. 20:32
 6/6 anonim ***** válasza:

Már ketten is leírtuk,hogy hol érdemes keresgélni.

3-as voltam.

2024. aug. 6. 22:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!