Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Túl szűk vagyok mit tegyek ?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl szűk vagyok mit tegyek ?

Figyelt kérdés
Elején azt hittem csak azért mert szűz vagyok,majd másfél évig éltem szexuális életet,nagyon fájdalmas volt minden közösülés. Elmentem orvoshoz de azt mondta,a szex nem fájhat. Így hát be tudtam annak hogy bolond vagyok. És nem foglalkoztam vele. Vele már szét mentünk az akkori párommal,most újra van egy férfi akivel ma történt volna meg először,de nem sikerült. Pénisz hegye épphogy bemegy onnantól fáj,és nagyon nehezen ment be,abba is kellett hagyni. Szégyellem magam. Azt mondta olyan mintha szűz lennék,mert nagyon szűk vagyok. Mit lehetne csinálni?
2024. aug. 4. 17:05
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Nekem bejönnél..Lenne kedved?
2024. aug. 4. 17:08
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Vaginizmus. Hány ujjad fér be? Szoktál masztizni?
2024. aug. 4. 17:20
 3/8 Noren1989 ***** válasza:
100%

#2essel értek egyet.

A jelentkezőket hagyjuk meg a homoszex kategóriànak.

Noshàt, akkor: magaddal rendszeres szexuàlis életed van?

A behatolàssal csak pénisznél, vagy ujjazàsnàl is ez a problémàd?

2024. aug. 4. 17:28
 4/8 anonim ***** válasza:
68%

Ráfeszülsz. Előre idegeskedsz hogy megint fájni fog. Sajnos nagyon klisé a megoldás: lazulj el. Abban meg az segít, ha 100%-ban megbízol a partneredben. Legyen pár alkalom csak petting, elégítsen ki kézzel, szájjal, ujjazzon finoman. Ha ezt megtanulod élvezni, a farok is gond nélkül becsúszik majd, egy jó előjáték és némi orgazmus után. Az a fontos, hogy nagyon nedves legyél, magadtól vagy síkosítóval, és a partner is figyeljen rád, akkor hatoljon be, amikor te úgy érzed készen állsz.

Esetleg használjatok valami játékszert, egy kisebb vibrit például. Te is csinálhatod magadnak, ő is neked. Próbáljatok ki több pózt. Ha azzal nincs fájdalom, mehet a rendes szex is.

2024. aug. 4. 17:59
 5/8 anonim ***** válasza:
47%

A #4-esnél a pont. Ha nem szervi (ezt ugyebár megmondta a nőgyógyászod) akkor bizony pszichés okai vannak. A tested, pszichéd minden érzetet átkódol fájdalomérzetre, eleve félsz, rettegsz tőle, így még tudat alatt össze is szorítod a hüvelyizmaidat.

Keress fel egy jó szakembert!

2024. aug. 4. 20:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Kell egy normális pasi, akivel élvezed is a szexet!
2024. aug. 4. 20:13
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Csináld velem
2024. aug. 5. 05:53
 8/8 anonim ***** válasza:
52%

Fordítsatok több időt az előjátékra.

Első barátommal 2.5 éven át borzasztó volt a szex, mert nem fordított rá elég időt, állandóan csak az volt a lényeg hogy végre bedugja.. Pedig nem volt neki nagy😂

Mióta szakítottam, voltam már 21 cm-s palival is, egyeltalán nem fájt, imádtam.

Szerencsémre a kis kalandjaim tudják a dolgukat, és a kisebbett-nagyobbat-vékonyabbat-vastagabbat is tudom élvezni, mert odafigyelnek az előjátékra .

2024. aug. 5. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!