Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl szűk vagyok mit tegyek ?
#2essel értek egyet.
A jelentkezőket hagyjuk meg a homoszex kategóriànak.
Noshàt, akkor: magaddal rendszeres szexuàlis életed van?
A behatolàssal csak pénisznél, vagy ujjazàsnàl is ez a problémàd?
Ráfeszülsz. Előre idegeskedsz hogy megint fájni fog. Sajnos nagyon klisé a megoldás: lazulj el. Abban meg az segít, ha 100%-ban megbízol a partneredben. Legyen pár alkalom csak petting, elégítsen ki kézzel, szájjal, ujjazzon finoman. Ha ezt megtanulod élvezni, a farok is gond nélkül becsúszik majd, egy jó előjáték és némi orgazmus után. Az a fontos, hogy nagyon nedves legyél, magadtól vagy síkosítóval, és a partner is figyeljen rád, akkor hatoljon be, amikor te úgy érzed készen állsz.
Esetleg használjatok valami játékszert, egy kisebb vibrit például. Te is csinálhatod magadnak, ő is neked. Próbáljatok ki több pózt. Ha azzal nincs fájdalom, mehet a rendes szex is.
A #4-esnél a pont. Ha nem szervi (ezt ugyebár megmondta a nőgyógyászod) akkor bizony pszichés okai vannak. A tested, pszichéd minden érzetet átkódol fájdalomérzetre, eleve félsz, rettegsz tőle, így még tudat alatt össze is szorítod a hüvelyizmaidat.
Keress fel egy jó szakembert!
Fordítsatok több időt az előjátékra.
Első barátommal 2.5 éven át borzasztó volt a szex, mert nem fordított rá elég időt, állandóan csak az volt a lényeg hogy végre bedugja.. Pedig nem volt neki nagy😂
Mióta szakítottam, voltam már 21 cm-s palival is, egyeltalán nem fájt, imádtam.
Szerencsémre a kis kalandjaim tudják a dolgukat, és a kisebbett-nagyobbat-vékonyabbat-vastagabbat is tudom élvezni, mert odafigyelnek az előjátékra .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!