Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kérdés a transzszexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérdés a transzszexuális lányokat kedvelő férfiak számára: Titeket ezen testi tulajdonságok zavarnának?

Figyelt kérdés
Ha magas és nagyon sovány (5 kiló alultápláltság), nagy a lábméréte´és a kezei, de amúgy a kezei lányosak és a kinézete is?
2024. aug. 2. 22:06
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nem neked szólt a comment, ha a hatos vagy
2024. aug. 2. 23:28
 12/18 A kérdező kommentje:
De Amit nem értek, hogy a magasság miért lenne kizáró oka a feminitásnak. Én mindketô vagyok.
2024. aug. 2. 23:31
 13/18 anonim ***** válasza:
Egyébként nem kizáró, nekem személy szerint volt 183 centis barátnőm (úgy hogy én magam 170cm vagyok), de amikor transznemű lányokról van szó én úgy tapasztaltam hogy a férfiak "femininitás toleranciája" csökken; jobban elvárják sokkal hogy szép legyél, amolyan kompenzálásként, mert biológiailag fiú vagy
2024. aug. 2. 23:32
 14/18 A kérdező kommentje:
De igazi nôkben is találsz magasat
2024. aug. 2. 23:51
 15/18 anonim ***** válasza:

Igen ez így van

Egyébként az alultápláltság szerintem kifejezetten vonzó, talán a legkedveltebb tulajdonságom (feltéve hogy nem önbántalmazásból az)

Mindenesetre bizonyára az összkép a fontos, a szöveg alapján el tudok képzelni vonzó, és nem vonzó transz lànyt egyaránt

2024. aug. 2. 23:57
 16/18 A kérdező kommentje:
Mi szâmítana nem vonzónak?
2024. aug. 3. 00:07
 17/18 anonim ***** válasza:
Hát ez nagyon egyén függõ. Ha a célszemély inkább a heteroszexualitás felé áll közelebb akkor értelemszerūen minden maszkulinabb tulajdonság/viselkedésforma kiábrándító lehet számára, de ha pl. teljesen bi akkor még szexinek is találhatja a fiúsabb részeid
2024. aug. 3. 00:13
 18/18 anonim ***** válasza:
Abszolút nem zavaró, amiket leírtál. Szerintem ezekből még vonzó előnyt is lehet kovácsolni. De nem ezek a főbb paraméterek egy partner számára. Meg ugye, mindenkinek más az ideális, ideálja.
okt. 23. 15:20
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!