Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kérdés a transzszexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérdés a transzszexuális lányokat kedvelő férfiak számára: Titeket ezen testi tulajdonságok zavarnának?

Figyelt kérdés
Ha magas és nagyon sovány (5 kiló alultápláltság), nagy a lábméréte´és a kezei, de amúgy a kezei lányosak és a kinézete is?
2024. aug. 2. 22:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Mivel én is magas vagyok nem zavarna, mellettem passzolna is és csajoskodhat

Mint írtam magas vagyok én lábam se pici úgyhogy ez se akadály.

Vékonyság neki vele szemben megint előny, mert én testesebb vagyok így az ilyen illető nekem való.

2024. aug. 2. 22:09
 2/18 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
2024. aug. 2. 22:11
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem tetszik
2024. aug. 2. 22:25
 4/18 A kérdező kommentje:
Köszi. Megkérdezhetem, hogy mi a baj vele?
2024. aug. 2. 22:33
 5/18 anonim ***** válasza:
53%
Az, hogy egészségtelen és hogy faszi
2024. aug. 2. 22:38
 6/18 anonim ***** válasza:
A magasság biztosan sokak számára kiábrándító. Biológiai lányoknál még lehet vonzó, de egy transz lánytól szerintem elvárt hogy annyira megcélozza a femininitást amennyire csak lehet
2024. aug. 2. 22:55
 7/18 A kérdező kommentje:
Alapból nem hozzád szólt a kérdés. De örülök, hogy nem Magyarországon élek, mert tényleg igaz, amit olvastam, hogy a magyarok zömének szövegértése átlag alatti. (Tisztelet a kivételnek.)
2024. aug. 2. 22:56
 8/18 anonim ***** válasza:
32%
Majd megelrezlek,és akkor lehet háborogni. Te kiskancsó
2024. aug. 2. 22:56
 9/18 A kérdező kommentje:
És még írni sem tud.
2024. aug. 2. 23:06
 10/18 anonim ***** válasza:
49%
#7 akkor kihez szólt a kérdés? Kizárólag azokhoz akik validálják a gondolatot hogy ezeknek a testi tulajdonságoknak ellenére lehetsz 100% feminin? Ez nem így működik. Én leírtam azt, ami általánosságban igaz.
2024. aug. 2. 23:14
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!