Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki azért mert női hangon beszél meg játsza a fruskát férfiként és melegnek tartja magát közben biológiailag férfi miért indulhat a mi magyar boxolo csajszink ellen? Ez nem igazságtalan?
"a Nemzetközi Boksz-szövetség (IBA) által biológiailag férfinek minősített Imane Helif indulását Párizsban." hivatalosan férfi"
A magyar alaptörvény elismeri az IBA nemi minősítését?
#3 a kérdésem szimplán kíváncsiság és nem kötrkedés.
XY kromoszómával nem fejlődnek ki a férfi nemiszervek, akkor azt gondolnám, valamilyen mutáció lehet az oka, tehát a nemiszervnek inkább egy elcsökevényesedett pénisznek, heréknek kellene lenniük, nem?
Helyette neki egy komplett belső és külső- elsödleges és másodlagos női nemi szerve fejlődött ki?
Nekem ez furcsa, de én laikus vagyok, nem értek hozzá, és tényleg nem kukacoskodni akarok, hanem megérteni.
"A tudományos vizsgálatok – mint a tesztoszteronszint, vagy a fizikai, biológiai, hormonális vizsgálat is – azt igazolja, hogy Imane Helif nőként versenyez"
"fejtette ki Schmitt Pál, aki szerint az összes versenyző tudományosan védett"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!