Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarja a sok boomert, hogy a mai tiniknek/fiataloknak nagyobb a péniszük?
Egyértelműen nagyobb van nekünk, ahogy jóval magasabbak is vagyunk. Már kutatást is olvastam, ahol ugyanerre jutottak.
Miért fáj ez nektek?
#10 Úgy látom az értelmi szintünk is különbözik.
Egyértelmű, hogy az átlag nőt. Rocconak is nagy van hiába idős. Ahogy lesz 20 éves 12 centissel rendelkező is. De míg a 40-es átlag max 13-15 centi, addig nekünk legalább 16-17 centi. Nálunk alig van olyan akinek kicsi.
A baj azzal van, hogy állítasz valamit, tényként!
Megmérted minden fiú kukiját?
Ez az egész kutatás dolog attól függ ki mit kamuzik. Vagy ha más végzi a kérdést akkor Pl elmegy e valaki, hogy lemérjék neki ha Pl kicsi...
Nem muszáj ám mindent készpénznek venni amit a neten olvasol!
Egyetértek
A korosztályunkban a 17-18cm az átlag már
Ritka ha valakinek 17 alatt van
#13 Ja biztos hazudik a kutatás.
És mi a válaszod arra, hogy a magasságunk is nőt. Ezt a saját szemeddek is láthatod. És azt is, hovy a sok 14-16 éves lány bőven hazudhatna jópár évet a koráról.
Ja, öregebbnek is néztek ki. A millenial-éra valahogy letagadhat 10 évet is, de a mai GenZ… sokszor 15 évesek néznek ki 2022-nek, ez mondjuk szerintem inkább hátrány.
A f*szméregetés meg eléggé óvodás, lehet nagy farkad, ha használni nem tudod. Gyorstüzelő kis p*csök sokra mennek a nagy farkukkal így.
Linkeled az állítás igazoló kutatást?
Brit tudósok esetleg?
A testmagasság nincs összefüggésben az intim méretekkel.
Én 178 cm magas vagyok a 17-18 cm a bátyám 195 neki meg sokkal Kissebb a pötse. Nem, nem mértem le soha l, nem is kérdeztem láttam elégszer neki (közös szoba).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!