Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarja a sok boomert, hogy a mai tiniknek/fiataloknak nagyobb a péniszük?
Egyértelműen nagyobb van nekünk, ahogy jóval magasabbak is vagyunk. Már kutatást is olvastam, ahol ugyanerre jutottak.
Miért fáj ez nektek?
Mert nehéz elfogadniuk, hogy egy 15-16 éves nagyobb f*sszal szaladgál, mint amilyen nekik 30+ évesen van. Mert sokkal jobban meg tudnák dugni a nőjüket.
Csak a helyen ahol élek, az utóbbi 5 évben vagy 4 olyan esett volt (ami kiderült), hogy a 30-40-es feleség 20 év körüli pasival csalta a férjét. Vajon miért?
Engem nem zavar, de meglepődnék, ha nagyobb lenne neked.
Nem mondom, hogy lehetetlen, de meglepődnék az biztos. 45f
Minden pasit zavar ha jobbak nála.
Mondjuk nekem alapból kicsi.
De megnyugtat a tudat, hogy te is leszel "boomer" és eljön az idő amikor már fel se áll a farkad.
Lehet nem is sokára 🤣🤣🤣
Ugyanabból a génkészletből vagytok ti is.
Szart se érdekli amúgy mekkora a kukacod xD
Nekem 17-18 cm a hossza a vastagság nem tudom de nem ropi . A tiéd tán annyival nagyobb?
Ne mondd nekem, hogy 30 cm dákókkal szaladgálnak a tinik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!