Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van olyan élménye valakinek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan élménye valakinek az apjával, nevelőapjával, esetleg nagyapjával amire úgy emlékezik vissza, hogy szokatlan volt, de olykor örömmel felidézi?

Figyelt kérdés
2024. júl. 30. 15:21
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
43%
Ja amikor 15 evem alatt 1x elvitt strandolni
2024. júl. 30. 15:47
 2/22 anonim ***** válasza:
22%
Van.
2024. júl. 30. 15:55
 3/22 anonim ***** válasza:
26%
Van :)
2024. júl. 30. 16:21
 4/22 anonim ***** válasza:
90%
Ne legyen már normális dolog szexualitás kategóriában apákról/nevelőapákról/nagypapákról beszélni. Ez már egy olyan szintje a beteges abberációknak, amit kezeltetni kell, nem teret engedni neki.
2024. júl. 30. 16:29
 5/22 anonim ***** válasza:
51%

Senki nem mondta, hogy normális!

.

Ám ettől, egy kisgyerek, vagy nagy gyerek, aki ezt átéli, annak nagyjából semmi köze ahhoz, hogy mi és miért történik.

És az esetek többségében, ezek az élmények testileg jólesőek, így felnőtt korban a lelki sérülés a kérdéses, amikor ráeszmél arra, hogy mi történt vele kiskorában.....

2024. júl. 30. 16:47
 6/22 A kérdező kommentje:
5-ös, Köszönöm!
2024. júl. 30. 16:49
 7/22 anonim ***** válasza:
69%

Hát igen, amikor felnőttkorba rájössz hogy amikor a tanárbácsi gyerekkorodba közeledett feléd az nem normális

Undorító az egész

2024. júl. 30. 17:02
 8/22 anonim ***** válasza:

Igen az. Én a szerencsés esetek közé tartozom, mert nem traumatizált a dolog (bár tuti emiatt lettem enyhe biszex)

.

Továbbá nem erőszakoskodtak, nem kényszerítettek, így az amúgy a testiség felé meglévő kíváncsiságom és érdeklődésem lett "kielégítve" a megrontás által.

És szerencsére én nem örököltem a vágyat, így nincsen szükségem a fiatal húsra, pont megfelelő a saját korosztályom :)

2024. júl. 30. 17:28
 9/22 anonim ***** válasza:
71%

Nem attól lesz a lelki sérülés, ami történt vele kiskorában, hanem, ahogy ezt a társadalom magyarázza neki.....

Ha azt mondanák: Ha ez neked jól esett, akkor semmi baj. A gáz az, ha te már akkor sem akartad, de meg kellett tenned..

ha ezt mondanák neki, nem lenne semmilyen traumája, ha akkor akarta.

2024. júl. 30. 17:46
 10/22 anonim ***** válasza:
Engem sokszor elvitt szilvát szedni, imádtam.
2024. júl. 30. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!