Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Most mit tegyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem valakivel az interneten már nagyon rég, azt hiszem elkezdtem érezni iránta valamit elmondta ő is vonzódik hozzám de a távolság miatt úgy érzi ebből nem lehet kapcsolat. Őszintén elmondta lefeküdne velem és ha ki alakulna valami akkor ki, de zavarja a távolság.

Vágyom rá azt hiszem én is lefeküdnék vele szívesen csak nem akarok utána még véletlenül sem többet gondolni bele hisz tudom csak szexet akar. Azt sem mondtam el neki, hogy szűz vagyok erről ő nem tud azt gondolja volt már valakim mert a húszas éveim végén járok. Nem tudom mit tegyek. Feküdjek le vele és lesz egy jó éjszakám vagy hagyjam mert ezzel úgyis csak megbántom magam mert utàna többet fogok akarni? A válaszaitokat köszönöm.

N

2024. júl. 29. 10:50
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nagyon vágyom rá ő az első aki iránt ilyesmit érzek és én tényleg már most többet szeretnék tőle . Sajnálom, hogy ő nem így érez talán jó lenne vele egyszer mégis találkozni.
2024. júl. 30. 19:24
 12/12 anonim ***** válasza:
64%
Nagyon rossz lesz neked, mert még jobban megkedveled, ő meg továbbra sem akar tőled semmi többet.
2024. júl. 30. 19:30
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!