Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Most mit tegyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem valakivel az interneten már nagyon rég, azt hiszem elkezdtem érezni iránta valamit elmondta ő is vonzódik hozzám de a távolság miatt úgy érzi ebből nem lehet kapcsolat. Őszintén elmondta lefeküdne velem és ha ki alakulna valami akkor ki, de zavarja a távolság.

Vágyom rá azt hiszem én is lefeküdnék vele szívesen csak nem akarok utána még véletlenül sem többet gondolni bele hisz tudom csak szexet akar. Azt sem mondtam el neki, hogy szűz vagyok erről ő nem tud azt gondolja volt már valakim mert a húszas éveim végén járok. Nem tudom mit tegyek. Feküdjek le vele és lesz egy jó éjszakám vagy hagyjam mert ezzel úgyis csak megbántom magam mert utàna többet fogok akarni? A válaszaitokat köszönöm.

N

2024. júl. 29. 10:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
28%
feküdj le!
2024. júl. 29. 11:06
 2/12 anonim ***** válasza:
49%

1. Ha van összhang, vonzalom és kívánjátok egymást, akkor miért ne szexelhetnétek?

2. Mondd el neki, hogy szűz vagy. Nem ciki. De jobb ha tud róla, mert akkor úgy tud hozzád állni, hogy neked is jó legyen.

Hidd el, amíg szűz voltam és nem volt rendszeres nemi életem, túlmisztifikáltam a szexet.

Amióta viszont volt már pár partnerem. Kapcsolatban, alkalmi jelleggel is, máshogy állok hozzá. Egy kellemes, társas tevékenység. Nem mondom, hogy ugyanaz, mint beülni valahová kávézni vagy sörözni, de ha a vonzalom adott, és megvan az összhang akkor kb. pont ugyanúgy is fel lehet fogni, mint egy közös iszogatás. Összehozzátok, élvezitek, és kellemes emlék marad. Ha pedig még tudjátok ismételni akkor az csak jó.

A távolság még nem törvényszerű, hogy akadálya legyen egy kapcsolatnak, de ha tudod, hogy vele csak szexre lenne lehetőség, akkor bármit is érzel, tedd félre. Hidd el, jobban fog fájni ha nem fekszel le vele és érzel is iránta valamit, mintha csak sóvárognál utána és ennyit sem kapsz meg tőle miközben lehetne.

2024. júl. 29. 11:25
 3/12 anonim ***** válasza:
37%

Ezért vagy te szűz mert csak nyöszörögsz állandóan.

HA szeretnéd akkor tedd meg és majd látod hogy lesz folytatás vagy nem lesz.

Ennyi.

2024. júl. 29. 11:26
 4/12 anonim ***** válasza:
79%

Az, hogy lefekszel vele, NEM jelenti automatikusan azt, hogy lesz egy jó éjszakád.

Lehet, életed legrosszabb élménye lenne.

2024. júl. 29. 11:32
 5/12 anonim ***** válasza:
29%

Tedd meg. Mit veszíthetsz?

Nem fekszel le vele, nem is találkoztok, akkor marad a netes ismeretség, vagy elmúlik.

Találkoztok és dugtok. Legrosszabb esetben neki csak ennyi kell, de te is gazdagszol egy élménnyel és olyannal lenne az első, akivel jó lenne.

2024. júl. 29. 11:34
 6/12 anonim ***** válasza:
76%

Ha felmerül benned a kérdés, hogy jó ötlet-e vele lefeküdni, akkor valószínűleg nem jó ötlet vele lefeküdni.

Ez az "azt hiszem én is akarom", minden csak nem igen.

Minden ami nem egy határozott igen, az egy egyértelmű nem.

Ha nem akarsz egy egyéjszakást vagy nem tudod mit akarsz, akkor várj. Ahogy #4 írta, semmi nem biztosítja azt, jó élmény lesz. Sőt, tapasztalatom szerint az egyéjszakások esetében a másikat nem érdekli az, hogy jól érezd magad. Kivételnek számít az, aki ilyenkor is figyel rád.

Én pedig voltam olyan kapcsolatban, ahol a másik fél sérült, mert az első alkalma szörnyű volt. Taszította a dolog, undorodott tőle, folyton előjöttek a rossz élmények. Rengeteg idő és energia volt mire fel tudta ezt dolgozni.

Ezzel nem ijesztgetni akarlak, de jó ha tisztában vagy a kockázatokkal.

2024. júl. 29. 11:48
 7/12 A kérdező kommentje:

Nem a szexre értettem főként, hogy lesz egy jó estém természetesen lehet, hogy nem a legjobb lenne ez a része.

Arra értettem, hogy vele lehetek.

Vannak kétségeim mert nem akarok többet érezni iránta ha utána ebből semmi sem lehet és én már úgy érzem így is többet akarok tőle mint csak szex.

2024. júl. 29. 14:25
 8/12 anonim ***** válasza:
56%
Mi a rosszabb? Így most sóvárogni és tipródni, hogy vajon találkozz e vele, vagy találkozni, esetleg szexelni, aztán ha nem lehet belőle több az fájna? Mert a második opcióban azért benne van, hogy találkoztok és legalább addz6egy eselyt6az egésznek.
2024. júl. 29. 16:32
 9/12 anonim ***** válasza:
85%
#7 Szerintem te már most többet érzel iránta, úgyhogy ezt máris buktad. Te ismered magad, te tudod, hogy mennyire sérülnél, mennyire tudnád elengedni, ha végül nem alakulna ki belőle kapcsolat. Nekem érzelmes típusnak tűnsz, és sanszos, hogy kötődni kezdenél hozzá, ha lefekszel vele. Ugyanakkor nem tudni, hogy legközelebb mikor találsz majd olyat, akivel kölcsönös a vonzalom, az is lehet, bánni fogod, hogy így a húszas éveid végén kihagytad ezt. Tényleg neked kell mérlegelni és eldönteni.
2024. júl. 29. 20:46
 10/12 Senior Séf ***** válasza:
91%
Az önbecsülésed látná kárát, ha lefeküdnél vele. Nem ér annyit, hidd el.
2024. júl. 30. 18:34
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!