Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Azt hazudtam neki szuz vagyok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hazudtam neki szuz vagyok, erezni fogja hogy hazudtam? Nem volt még szuzzel

Figyelt kérdés

Mindegy miert hazudtam, de 4-5x voltam testi kapcsolatba 5 evvel ezelott. Nem tudom fizikailag eszre fogja e venni e hogy hazudtam, de nem volt még szuz lannyal, nem tudja mennyire szuk egy szuz lany.

Gondolom nem vagyok annyira kitagulva, mint az aki rendesen szexualis eletet elt, de annyira szuk sem vagyok mar mint egy szuz lany. Vagy nem tudom.

A tampon csere is faj.

Szerintetek van ra esely hogy nem veszi eszre? Az fix, hogy semmit nem tudok az agyba, szoval nem kellesz eljatszanom hogy bena vagyok mert az vagyok eteren nem felek.

2024. júl. 27. 23:56
A kérdező szavazást indított:
Lehet hogy nem veszi eszre hogy hazudtam
Eszre fogja venni
50-50
13 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
29%
Észre lehet venni, de talán nem lesz annyi esze. 😁
2024. júl. 28. 00:04
 2/7 anonim ***** válasza:
76%
De miért jó hazudni erről? Azt hiszed, így majd veled marad örökre ? Egyébként ha tanultál volna biológiát (amit szex előtt azért illene), akkor tudnád, hogy semmiben nem kulonbozol egy olyantol, aki két napja szexelt utoljára. A hüvely aktus közben tágul ki, nem marad olyan 🫣
2024. júl. 28. 00:05
 3/7 anonim ***** válasza:
86%

Vannak bajok. Azt ugye tudod, hogy nem tágul ki az sem úgy, hogy harangozni lehet benne, aki rendszeres szexuális életet él?

Egy szűz lány is be tud nedvesedni annyira, hogy normálisan be lehessen neki rakni, illetve évek után is járhatsz úgy, hogy nagyon szűk vagy, mondjuk mikor nem izgultál fel annyira.

2024. júl. 28. 00:43
 4/7 anonim ***** válasza:
89%
Azt észre fogja venni, hogy pöcsöd van… ugyanis ha ennyire nem tudsz semmit a női anatómiáról, annak az az egy oka lehet, hogy egy kamukérdéseket kiíró kispöcsű troll vagy.
2024. júl. 28. 00:44
 5/7 anonim ***** válasza:
76%
#4 sok nő kevesebbet tud a saját testêről, mint gondolnád.
2024. júl. 28. 00:47
 6/7 anonim ***** válasza:
29%
Szuzhartyarol hallottal mar??
2024. júl. 28. 01:07
 7/7 anonim ***** válasza:
73%
#8 jesszus, az bármitől kiszakadhat sokkal hamarabb. Sport, lovaglás, vagy maga a kíváncsiság, ha érted...
2024. júl. 28. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!