Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki adott már p**zt szexért?
Figyelt kérdés
Ha igen vegul megbanta?2024. júl. 26. 07:26
11/18 anonim válasza:
PÉNZ! Ezt a szót le lehet ám itt írni
12/18 anonim válasza:
Azért húztátok le a válaszomat mert nem járok kurvázni és elítélem azt?
Szégyenteljesek vagytok, ez titeket minősít.
13/18 anonim válasza:
Mert szerinted a szexuális rovatot csak akkor látogathatom ha kurvázni járok??
14/18 anonim válasza:
Szóval az a kérdés, hogy voltam-e már prostinál? Igen, többször is. Nem bántam meg, volt nagyon jó és kevésbé jó alkalom is, de kifejezetten rossz élményem sehol nem volt.
15/18 anonim válasza:
A fele házamat, de már megbántam és sikerült visszaszerezni....
16/18 kyoman válasza:
Igen! Ha bevallalos nagyon a csaj!
47 f
17/18 anonim válasza:
Többször is. Azt bántam meg ahol nem azt kaptam amit vártam. De volt 3 eset ami nagyon jó volt, és további 3-4 ami nem volt túl jó de voltak jó részei.
Az a baj hogy a legtöbb csaj aki pénzért szexel az a pénzért csinálja.
Ez olyan mint aki pénzért jár be dolgozni. Nagyon kevés csinálja lelkiismeretesen, nagyon kevés dolgozó szeret dolgozni. A csajok is ilyenek. A pénzt elteszi, hagyja magát valamennyire és azt várja hogy mielőbb befejezd és húzzál el.
18/18 anonim válasza:
Igen én is adtam pénzt érte
Jó volt megérte
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!