Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Valaki adott már p**zt szexért?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki adott már p**zt szexért?

Figyelt kérdés
Ha igen vegul megbanta?
2024. júl. 26. 07:26
1 2
 1/18 NemFogodKitalálni ***** válasza:
73%
Hogy mit?
2024. júl. 26. 07:36
 2/18 anonim ***** válasza:
88%
Párizsit?
2024. júl. 26. 07:37
 3/18 anonim ***** válasza:
13%
Igen, bár inkább fétisért szoktam.
2024. júl. 26. 07:41
 4/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem, nemadtam pénzt szexért!
2024. júl. 26. 07:41
 5/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem, mert nem használom ki mások testét. Aki ilyet tesz az lelkileg sérült és aberrált.
2024. júl. 26. 07:42
 6/18 anonim ***** válasza:
5-ös! Magadról beszéltél? Mondom ezt úgy hogy nem adtam pénzt szexért.
2024. júl. 26. 08:03
 7/18 anonim ***** válasza:
72%

Péniszt? :D

Amúgy nem, sosem fizettem a szexért és nem is vagyok hajlandó rá.

28F

2024. júl. 26. 08:07
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezt annyira nem értem, hogy az ilyen 5-ös félék minek jönnek a szexualitás kategóriába.
2024. júl. 26. 08:07
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem adtam még soha, nem is tervezem, ennek ellenére úgy gondolom, hogy lehetne minden nagyobb városban egy bordélyház. Egy olyan, ahol kulturált körülmények között tudnának dolgozni a lányok (vagy pasik is akár). Sokkal biztonságosabb lenne számukra minden szempontból. Akár lehetne normál, 8 órás munka is, teljesítmény arányos bérezéssel. Természetesen szűrve lennének rendszeresen mind az ott dolgozók, mind a vendégek is, nemi úton terjedő betegségekre is, de a vendégek esetében akár szigorúbb feltételeket is el tudok képzelni, hogy még véletlenül se olyan embert kelljen fogadnia a lánynak, aki esetleg agresszív és bántalmazná... Szóval lehetne elfogadottabb az egész és lehetne kulturált, legális módon is csinálni. Csak hát sajnos erről nem én és nem is ti fogtok dönteni, szent vezetőink pedig feltételezem szentelt vízzel és kereszttel támadnának az ilyen ötleteket felhozókra, hogy kiűzzék belőlük (belőlem) a SÁTÁÁÁNT!!!
2024. júl. 26. 08:37
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
igen és nem bántam meg
2024. júl. 26. 09:11
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!