Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kialakulhat emiatt ilyen?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kialakulhat emiatt ilyen?

Figyelt kérdés
Lehet-e azért valaki szexfüggő, de legalábbis olyan aki könnyen rávehető szexre, mert gyerekként volt szexuális élménye felnőttel (nem olyanra gondolok hogy megerőszakolták, inkább "csak" rávették hogy csináljon bizonyos dolgokat)?
2024. júl. 25. 13:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Minden lehet.
2024. júl. 25. 13:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen kialakulhat nála hallottam mar ilyet hogy szexuálisan vezeti le.
2024. júl. 25. 13:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Van, és sajnos a legtöbb ilyen, már csak felnőttkorban derül ki, vagy soha!
2024. júl. 25. 14:11
 4/6 kyoman ***** válasza:
0%

Lehet. Saját tapasztalat. 15 évesen volt az első idős nő nekem.

47 F

2024. júl. 25. 16:44
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos nekem 21 éves koromig szinte semmilyen szex élményem nem volt. Ez úgy kiéheztetett, hogy ötven éven át sem tudtam behozni az elvesztett huszonegy évet.
2024. júl. 25. 23:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez te vagy, vagy a párod? Egyébként igen, egy gyerekkori szexuális élmény lehet meghatározó a jövő szempontjából.
2024. júl. 26. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!