Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gondolatok jutnak fiúként eszedbe először ha egy lány meztelen/ félmeztelen fotókat küld magáról?
Attól függ. Ha csak online dumáltam vele, akkor elkezdek gyanakodni, hogy valószínűleg fake
Ha már jobban ismerem, akkor leesik, hogy itt lesznek dolgok
Ha pár mondat, vagy nap után küldi őket, akkor egy rib_nc, kúrni jó lesz, aztán kuka.
Ezen kívül, inkább szánalmas, hogy nem pl. a jó csevegőpartnert szeretné magából megmutatni, hanem egy pár csöcsöt. Ez mindenkire megalázó, a csajra nézve, hogy ennyije van, a fiúra nézve is, hogy ennyi az igénye, mert másik aspektus, hogy férfiként/fiúként ha valaki ilyet kér, az egy gyerekes hokigép. Persze amikor 2 db ilyen egysejtű idióta tinikeh ezt nevezi ismerkedésnek, az az ő dolguk, van az a szint, amikor minden oké, az intézetis fogyatékosokat sem sajnálom, mert nincsenek tudatában a helyzetükkel és boldogok vízfesték, és papírlap felett.
Ha legalább fél éves párkapcsolat, akkor szexi gesztus - de akkor viszont felesleges, mert már szopkodtam rajta mindent, és nem szeretem, ha a csajaim neten küldenek rájuk nézve kényes tartalmat, rájuk is szólnék érte. Kikerülhet valahogy netre, stb.
F/32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!