Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez mennyire gyakori ?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire gyakori ?

Figyelt kérdés
Valóban gyakori jelenség hogy a férfiak félnek élőben ismerkedni nőkkel ? Tehát hogy oda menni hozzá ilyen olyan helyen. Helyette jön irkálás. Ez valóban igaz lenne ?
2024. júl. 24. 06:43
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
72%

Élőben, ha csak nem George Clooney az illető, 10-ből 9-szer elutasítja a nő a pasit. Ha a nő barátnőkkel van körülvéve, akkor 10-ből 10-szer.

Online már nem ilyen vérmesek a nők, adnak egy esélyt.

2024. júl. 24. 13:56
 32/40 anonim ***** válasza:

30# köszönöm, én is nagyon jól elvagyok, ami a párkapcsolati részét illeti.

Nem nyafogásból írtam, amiket írtam.

Egyszerűen tapasztalatok alapján.

2024. júl. 24. 14:04
 33/40 anonim ***** válasza:

31

Ez mindig így volt. A nyafogásotok is persze... 😄

2024. júl. 24. 14:13
 34/40 anonim ***** válasza:
15%

Nem az emancipációval van baj, az teljesen rendben van. Hanem a kártékony egotrénerekkel meg az egotuningoló csajmédiával. Így lesz mindenki egyéniség, egyedi és megismételhetetlen királylány, akinek a kegyeiért meg kell küzdeni.

Amúgy meg igen, változik a világ, ezen senki nem nyafog, de engedtessék meg szóvá tenni a negatív folyamatokat. A változás nem feltétlen jó. A gyökér viselkedés mint alap attitűd szerintem nem pozitív fejlemény. A nőknek is embernek kéne maradniuk, nem csak a férfiaknak.

2024. júl. 24. 21:34
 35/40 anonim ***** válasza:
30%

"A nőknek is embernek kéne maradniuk, nem csak a férfiaknak"

De jó lenne ha a férfiak is emberek maradtak volna, és nem egoista bunkók. Elég csak itt beleolvasni bármelyik kérdéshez. A pasik 80%-anak csak azért kell nő, hogy ne recskázni kelljen, hanem legyen kit dugni. Az elvárás, pedig nem az, hogy értelmes legyen vagy humoros, esetleg érzelmes, hanem az hogy kicsi/nagy melle legyen, engedelmes legyen, szopjon bárhol bármikor, ne legyen salátapuncija se, és hasonlók. Néha nem tudom, hogy sírjak vagy röhögjek. De az biztos, hogy ha értelmes pasit nem találok párnak, dugni nem lúzereket engedek az ágyamba hanem nagyfarkú bikákat. Aki legalabb dugni jó. Másra azok se.

Szóval ja, változott a világ. A pasik is változtak. A nők tárgyaisított szexuális segédeszközök, semmi mások. Tán mosolyogni kéne ehhez??? Szerintem nem. Inkább én is eszköznek tekinkem a pasikat. Magatoknak köszönhetitek azt ahogy a nők bánnak veletek. Ha nem tetszik, változzatok! Mert nekünk így se olyan rossz, a gyk-n is csak ti hisztiztek...

2024. júl. 24. 21:56
 36/40 anonim ***** válasza:
15%

„A nők tárgyaisított szexuális segédeszközök, semmi mások.“

Én nem tudom, ezt honnan veszed, az én életemben, környezetemben ez konkrétan nincs így. Nem egy adást nézünk, az az érzésem.

Amúgy én személy szerint nem érzem, hogy változnom kéne, mégis egy kalap alatt vagyok a többivel.

Sok benned a frusztráció, de biztos van oka. Az általad a férfiakról írtakat nincs okom magamra venni. De haraggal, sértettséggel meg bosszúvággyal nem leszel előrébb, csak ugyanezeket hívod ki magad ellen. Tudom, hogy erősnek akarod tudni magad, de nem szabadna senkit embert eszközként használnod, mert nem leszel különb azoknál, akik ellened vétettek és ilyen „lelketlenné” tettek.

2024. júl. 24. 22:46
 37/40 anonim ***** válasza:
30%

36

Valójában te minősítesz személy szerint engem anélkül, hogy ismernél (frusztráció, harag, sértettség, bosszúvágy (wtf????), lelketlen, stb...) én általánosságban írtam azokra a megjegyzésekre melyek szerint a férfiak szentek, a nők meg rohadékok.

Ha neked nincs ilyen tapasztalatod az azért van mert te férfi vagy. Egyébként is a buta ember nincs tudatában annak, hogy ő buta, te is úgy osztod az észt, hogy neked sajnos nincsen. Személyeskedéssel (lelketlen, stb...) nem cáfolsz meg semmit abból amit írtam, csak újra megmutattad, hogy buta vagy mint a tök. Be is fejezem, mert veled/veletek vitatkozni kb annyi értelme van mint egy galambbal sakkozni.

Legyen szép napotok! 😁👍

2024. júl. 25. 07:23
 38/40 anonim ***** válasza:
77%

Hűha, van ám egó, öntudat meg magabiztosság rendesen. Mindenki hülye, csak te vagy helikopter.

Néha vissza is olvasod magad?

2024. júl. 25. 07:56
 39/40 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem olvasd vissza a saját 35-ös válaszodat. A 36-os pontosan leírta, hogy mivel van tele, de te még a saját szavaidat is képtelen vagy értelmezni. Egy sértődött kislánynak tűnsz, aki értelmesnek hiszi magát, pedig finoman szólva nem az. Beszélsz a bunkó pasikról, akik tárgyként kezelik a nőket, erre te ugyanolyan bunkó módon nyilvánulsz meg, és ugyanúgy tárgyiasítod a férfiakat. Ennél ovisabb hozzáállás nincs.Másiknak szabad, akkor nyekem is szabad nyafnyafnyaf!

A helyedben nem csodálkoznék ha tényleg csak tárgyként kezelnének, mert tipikusan olyan embernek tűnsz aki ha leugrana az egojáról az IQjára, na akkor szörnyet halna. Persze lehet, hogy egy nagyon normális, értelmes lány vagy, de a válaszaid inkább ennek az ellenkezőjét mutatják.

2024. júl. 25. 08:14
 40/40 anonim ***** válasza:
Aki nem csak biológiailag férfi, hanem megjelenésében, kisugárzásában is az, annak egyáltalán nem nehéz nőt szereznie. Sokkal nehezebb viszont olyat találni, akiből nem lesz házisárkány. Aki felfogja, hogy hosszutávú párkapcsolat csak akkor működik, ha mindkét fél beleteszi, amit tud, amire képes és nem várnak el egymástól irreális dolgokat.
2024. júl. 26. 08:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!