Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez mennyire gyakori ?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire gyakori ?

Figyelt kérdés
Valóban gyakori jelenség hogy a férfiak félnek élőben ismerkedni nőkkel ? Tehát hogy oda menni hozzá ilyen olyan helyen. Helyette jön irkálás. Ez valóban igaz lenne ?
2024. júl. 24. 06:43
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
#8 Akkor nem csak én tapasztalom ezt, már kezdtem azt gondolni hogy velem van a baj, csúnya vagyok vagy ilyesmi. Pedig nem
2024. júl. 24. 12:16
 22/40 anonim ***** válasza:
22%
Igénytelen pasikkal senki sem fog foglalkozni. Meg hisztis kisgyerekekkel. Ebben mi a meglepő??
2024. júl. 24. 12:53
 23/40 anonim ***** válasza:
48%

8-9# pontosan így van.

Sokszor leírtam, hogy a feminizmus és az emancipáció nagy árát most fizetjük meg...

Félreértés ne essék, a férfiak is bőven hibásak, hogy " hagytuk" hogy a női ego ilyen mértékű növekedése bekövetkezett....

2024. júl. 24. 13:11
 24/40 anonim ***** válasza:

22# nyilván, ebben igazad van, a férfiak sem lettek minőségibbek, de ti nők, még nagyobb mértékben lettetek egoistábbak, felszínesek, pénzhajhászok, férfi szerepre vágyók, irányítani akarók, családot uralni, irányítani akarók, egyedüli erkölcsi mértékadók, tökéletes anyukák, ...csak közben elfelejtettek nőnek lenni a klasszikus értelemben.

Tisztelet a kivételnek...

2024. júl. 24. 13:16
 25/40 anonim ***** válasza:
74%

"Hagytuk"

Muhaha....

A pasiegoval persze semmi gond nincs, igaz?

2024. júl. 24. 13:16
 26/40 anonim ***** válasza:
16%
Az a helyzet fiúkák, hogy nincs igazatok. Egoistábbak, felszínesek, stb... Röhög a vakbelem. Még mindig egyszerűbb a saját bénaságotokért a nőket hibáztatni, ebben nincs változás. De az igazság az, hogy az élet nem áll meg! A nőknek ugyanúgy igénye a párkapcsolat/élvezet, és ehhez pasi kell! Kereslet, kínálat! Irreális elvárások mindig voltak mindkét oldalon, de azok többnyire koppannak és idővel lejjebb adnak. A párok pedig egymasra találnak. Ez így volt régen is, így van most is, így lesz ezután is. Kivéve a hulladék, aki nem kell senkinek. Ti... Ti jöttök csak ide acsarkodni és hisztizni. De nem baj, szerintem így van jól minden! 👍😉✌️😘
2024. júl. 24. 13:33
 27/40 anonim ***** válasza:
70%

26# nem baj, két lehetőség van, vagy te fogsz tönkretenni egy pár férfit, vagy ők téged....

Egyik biztos bejön, majd meglátod!!!

2024. júl. 24. 13:35
 28/40 anonim ***** válasza:

27

Én köszönöm jól vagyok. 😉

2024. júl. 24. 13:39
 29/40 anonim ***** válasza:

28# örülök neki, maradjon is így, szívből kívánom!

Egyébként nem rólad beszéltem, hanem tendenciákról, és minden esetben vannak kivételek....amik persze erősítik a szabályt 🤣🤣

2024. júl. 24. 13:42
 30/40 anonim ***** válasza:
Mi a tendencia? Hogy nem úgy van most mint húsz éve? Tutira. Na és? Alkalmazkodj! A világ változik. Vagy változol vele, vagy lemaradsz és jöhetsz a gyk-ra nyafogni...
2024. júl. 24. 13:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!