Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hol érdemes partnert keresni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol érdemes partnert keresni fenekelés fétissel? Magyarországon tényleg mindenki Debil akit ez izgat? Izgat a szituáció, a nevelő célzatú elfenekelés szerepjáték, viszont azt nem szeretném, hogy agyon verjenek! 30f

Figyelt kérdés

Amit a magyar index fórumon olvasok az katasztrófa, arra izgulnak többen, hogy már ömlik a vér, a másik pedig kijelenti, hogy nincs menekülő szó, akkor is agyonver, hogy ha közben meggondolom magam, mert hogy erre vágyok biztos úgyis…

Én egy afféle közepes fenekelésre vágyom, nem akarom hogy vérezzen a hátsóm, de szeretném hogy úgy verjék el a fenekem ahogy annak idején elverhették egy szemtelen 12 éves gyereknek. Szóval nemcsak paskolás de nem is agyonverés. Ez a szerep izgat a legjobban.

Ja, és nem támogatom az erőszakot gyermekek ellen, ez csak fantázia két felnőtt ember között!

Szerintetek hol érdemes ismerkedni?

2024. júl. 23. 19:33
 1/7 anonim ***** válasza:
20%
😂😂😂😂🤣
2024. júl. 23. 19:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Smpixie-t érdemes megpróbálni, vagy talán még eropolis is jó lehet.
2024. júl. 29. 09:00
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem itt is érdemes keresned.
2024. aug. 2. 07:50
 4/7 anonim ***** válasza:
#3, lenne, ha visszaírna. :D
2024. aug. 2. 12:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Közeli suli tesitanárnőjét keresd, mind domináns, némi pénzért megteszik. Ha aktívan sportol mellé, nyert ügy, az utolsó ütéshez is marad ereje!
2024. aug. 3. 08:11
 6/7 anonim válasza:
Én is keresgéltem ezeken a helyeken, ugyan ezen okból nagyon kevés sikerrel
aug. 11. 08:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Mindet át kell nézni. Vannak azért valódi dominák is.
aug. 13. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!