Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lány vagyok, de bárcsak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lány vagyok, de bárcsak péniszem lenne. Én vagyok az egyetlen vagy más is érez így?

Figyelt kérdés

Bárcsak lenne farkam, hogy megdugjam a pasimat, ez nem is vicc, néha lenézek és annyira kívánom, hogy legyen farkam. Nem szomorú, hogy vaginám van vagy ilyesmi, rendben van azt hiszem, nem bánom, hogy nő vagyok, de szuper lenne, ha lenne farkam és jobban érezném magam önmagamnak. Nem vagyok transz, nem akarok átalakulni vagy ilyesmi, mert nem akarok pasi lenni, nem akarok semmi lenni, csak egy lebegő fasz szeretnék lenni, ami embereket dug. Néha nézek nőket és azt kívánom, hogy megdugjam őket egy fasszal, de teljesen heteró nő vagyok.

Azt is szeretem néha elképzelni, hogy a pasimat lánynak képzelem, és ezt nagyon izgatónak találom, olyan aranyos lenne, de heteró módon.

2024. júl. 23. 19:29
 1/10 anonim ***** válasza:
81%
XDDDDDD
2024. júl. 23. 19:31
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy felcsatolható fasszal miért nem dugod meg?
2024. júl. 23. 19:31
 3/10 anonim ***** válasza:
81%

inkább legyél transz

i.i.ó.a kamusnak lenni rosszabb

2024. júl. 23. 19:35
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy felcsatolhatós és már pucsíthat is a pasid, adhatod neki ami csak belefér, elölről hátulról.
2024. júl. 23. 19:38
 5/10 anonim ***** válasza:
Hát amit felsoroltál nem egy heteros dolog,szerintem biszexuális vagy ha lányokat is megdugnál, próbàld ki magad lányokkal.
2024. júl. 24. 06:47
 6/10 anonim ***** válasza:
Én meg azt szeretném, ha cicim lenne, és állandóan markolásznám. Leszbi csajok puszilgathatnák is.
2024. júl. 24. 07:02
 7/10 anonim ***** válasza:

Régen én így voltam én meg puncit szerettem volna, sokszor le is ragasztottam hogy úgy tűnyön.

Visszatérve a te problémádhoz felcsatolhatóval ha megprobálod nem mindegyik fajta jó de a volt párom sokszor használta és az azt mondta hogy ha jól sikerül neki beállítani akkor olyan mintha farka lenne. Ezért tudom ajánlani neked hogy probáld ki. Persze ehhez a párodnak is belek kell menni mert nem minden pasi engedi.

2024. júl. 24. 22:21
 8/10 anonim ***** válasza:

péniszirigységnek hívták.. vannak nők akik ezt érzik..de most napjainkban meg lehet nemi identitás zavarnak 🙄😒

egyébként az hogy esetleg kavarj 1-2 pasival lehet enyhítené? nem lehet hogy csak arra vágysz hogy keményen megtömjenek? ha valaki nagyon kanos már akkor furább dolgok is bejöhetnek neki..

pl ha én vagyok már totálisan készen akkor az se zavar ha a nőnek ful szőrös a lába.. meg a puncija.. sőt beindít 😅 a hormonok meghülyítik az embert sztem ha túl sok teng.

2024. júl. 25. 13:56
 9/10 anonim ***** válasza:
8, totál igazad van, a túlzott kanosság hülye dolgokra inspirál. Volt hogy majdnem bevállaltam egy párt hármasra, holott határozottan undorító számomra egy idegen péló.
2024. júl. 25. 14:22
 10/10 anonim ***** válasza:
én azt tudom javasolni azontúl amit írtam 8- asként, hogy ha zavar téged ez esetleg csináltass egy hormon tesztet, lehet picit emelkedett a tesztoszteron szint( nőknek is van) a testedben.
2024. júl. 25. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!