Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tényleg minden hosszú házasság...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg minden hosszú házasságban élő férfi megcsalja a feleségét? Hitelesebb, ha férfiként válaszolsz. ?

Figyelt kérdés
Persze tudom, a nők sem különbek de most nem erre irányul a kérdésem. Kifejezetten a férfiakra vagyok kíváncsi. 🙂
2024. júl. 22. 21:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Esetemben 16 éve vagyunk együt, a szerelem még tart, az életem adnám érte!

De. És az a fránya de. Alig vagyunk együtt én igénylem ő nem annyira, s itt jön képbe a szerető. Akivel olyan mint egy barát, csak van némi extra. Nem szép, de az ember nem erre van kitalálva. Forditott helyzetben, én is megérteném.

Ha nem ez lenne, soha senki nem kéne rajta kívűl!

aug. 15. 13:28
 12/13 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! És ha ő is igényelnè többször? Akkor is lenne szerető?

Hogy tünteted el a "jeleket", hogy ne tudja meg? ( Pl hajszál...stb...)

aug. 15. 17:37
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem! Akkor nem lenne.

Nem tanácsadó vagyok. 😀

De egy zuhanyzás igen hasznos!

aug. 15. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!