Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tényleg minden hosszú házasság...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg minden hosszú házasságban élő férfi megcsalja a feleségét? Hitelesebb, ha férfiként válaszolsz. ?

Figyelt kérdés
Persze tudom, a nők sem különbek de most nem erre irányul a kérdésem. Kifejezetten a férfiakra vagyok kíváncsi. 🙂
2024. júl. 22. 21:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
71%

Nem tudom, én nem élek házasságban. Incel se vagyok, és fatökű sem. De nem tudom elkepzelni, hogy a házassági eskümet megszegjem valamikor.

Akkor inkább elválnék

2024. júl. 22. 22:12
 2/13 anonim ***** válasza:
63%
NEM. Vannak olyan értékrendek ahol a mások bántalmazàsa, lopás, szemetelés, rosszindulat stb szinte nincs jelen az élete során ez a szülői példamutatás, vallás okán. Ne felejtse el senki, hogy az, hogy milyen felnőtté válunk, milyen értékrendel rendelkezünk részben a szülői munka, továbbá ennek okán míg a tulajdonságaid, személyiséged folyton változik addig a természeted SOHA és életed végéig ilyen marad. Ebből kifolyólag az, hogy megcsalja-e a férfi a nőt itt sokkal jobb kérdés az, hogy van-e lehetősége rá. A nőknél ez boldog kiegyensúlyozott párkapcsolatban baromi ritka, férfiaknál ha lehetőség van rá és nincs kockázat gyakran megteszik. Továbbá ne menjünk el azok mellett sem, hogy a nő meghízik, hárpia lesz, baszogat vagy a férfin vezeti le a gyerekneveléssel járó frusztrációt. És egyre csak ritkul a szex, csökken a vágy, libidó a béka segge alatt és ha ezt nem veszik észre és nem tesznek a kapcsolatért a könnyebb utat választják ahol az egyik fél kefél a másik meg szenved végül elvál, esetleg szenved és elvan a langyos sz.rban. Mennyi olyan házaspárt ismerek akik facebook-on mutatják a boldog családot, de tudom róluk fél évente egymáshoz sem érnek, idegbetegek, nyaralni nem járnak soha csak a szürke unalmas hétköznapok, híznak mint a disznók és az arcukra van írva az undor. Pedig mikor kimondták az igen-t ugyan olyan szerelmesek voltak mint ti. Most meg undorodnak egymástól. Nem csalja meg a másikat két ember ahol két egészséges lelkű ember igazán tudja szeretni a másikat, komprisszum kész, elfogadja és folyamatosan figyel a kapcsolatra. Nem a gyerekkel éled le az életed hanem a pároddal. 100 emberből mindenkinek a gyerek az élete értelme. Nem ez a szaros gyerek az életed értelme hanem a szerelmed.
2024. júl. 22. 22:28
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül.
2024. júl. 22. 22:51
 4/13 anonim ***** válasza:
38%
Én megtettem, a nő is férjnél volt.
2024. júl. 22. 22:55
 5/13 anonim ***** válasza:
60%
Nem törvényszerű, de tény, hogy egy idő után az ember megunja ugyan azt és találkozik valakivel akivel nagyon jól túlságosan is jól kijössz...
2024. júl. 22. 22:58
 6/13 anonim ***** válasza:
44%

Szerintem eleve hibás megcsalásnak nevezni. A szexualítás annyira alapvető, természetes dolog, hogy nevetséges és elfogadhatatlan ebben korlátozni az embereket. Főlleg valami ostoba társadalmi, vallási előirás miatt.

Szóval emberekkel szexelni, az NEM megcsalás.

2024. júl. 22. 23:02
 7/13 anonim ***** válasza:
55%

Nem kell ahoz hosszú házasság, legalábbis részemről !

Na de ismerek olyan férjet aki soha nem csalná meg a feleségét

2024. júl. 23. 04:26
 8/13 anonim ***** válasza:
58%
Van rá esély. Egy jól működő kapcsolatban is előfordulhat, hogy a szexben vannak olyan ötletei, igényei az egyik félnek, amire a másik nem vevő, pedig amúgy a "normál" szex teljesen jó. Ezeket a titkos vágyakat vagy elnyomja az ember, vagy keres valakit, akivel megélheti.
2024. júl. 23. 08:35
 9/13 anonim ***** válasza:

Nem.

Tehát míg beszámítható állapotban vagyok, saját akaratomvól soha senkit nem csalnék meg!

Az előző menyasszonyom megcsalt engem.

Ki dobtam aztán elmentem kyrvázni.

Persze nem egyből, először kB fél-1év lelkinyonor volt....

Nem tartom értelmes lépésnek azt az embert megcsalni akit szeretek.

Ha nem szeretem akkor meg nem leszek vele.

2024. júl. 23. 09:28
 10/13 anonim ***** válasza:
Én ugyan házas nem voltam, de eddig sajnos a legtöbb barátnőmet megcsaltam
2024. júl. 23. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!