Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Óvszer után rajtam marad a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Óvszer után rajtam marad a sperma?

Figyelt kérdés

Barátnőm kisebb traumák miatt parázosabb, mint az atlag, és fél, hogy a legapróbb dologtol is terhes lesz -nyilvan nem, es tudja o is, de neha eluralkodik rajta-

Azt szeretnem kerdezni, hogy hogyha hamarosan sor kerul az elso alkalomra, Es elelvezek, akkor a sperma az lejebb folyik? Vagy hogy kell ezt elkepzelni?

Illetve, ha a vege utan hozzabujok, ugy hogy az ovszert levettem, de a farkam olyan, Es ugy csinalok nagy kiflit, az lehet gazos szitu?

Szex utan mennyivel szokas elmenni megtisztítani magad?

júl. 22. 20:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ha leveszed akkor nyilván kiviszed és akkor mosd meg a farkad meg a kezed is.

EZt azért csak feléred ésszel.

júl. 22. 21:51
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha zavarja, akkor lehuzod és megmosod. Ezt a 2 perces "megszakítást" kilehet birni.
júl. 22. 23:08
 13/13 A kérdező kommentje:

Es elég akkor sima szappannal meg langyos vizzel siman ott is nem?

Amugy koszi annak, aki válaszolt:))

júl. 23. 09:20
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!