Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarországon miért közösítik ki sokan a homoszexuálisokat, biszexuálisokat és a leszbikusokat?
...Másképp is lehetne, pl ha nem verné magát mindenki aki más beállitotságú, csak tenné amire vágyik...
...A normális hetero se áll ki a körutra hogy kikiabálja hányszor és hogyan szeretkezett.(a hangsúly itt a normálison van)...
...Ennek több oka is van. Egyrészt amit leművel ez a közösség a nyilvánosság előtt, az undorító egy normális (teljesen mindegy milyen identitású) ember számára...
...Én meg pont azt látom, hogy nekik áll a világ. A csapból is ők folynak, de amúgy a kutya nem foglalkozna még a témával se, ha nem járkálnának vonaglani a prájdra, meg nem szenvednének kényszeredett feltünési viszketegségben az összes lehetséges fórumon...
...Azért mert idegesítő hogy az ember pofájába tolják és erőszakosan mutogatják a gusztustalan viselkedésüket.
Miért nem a 4 fal között csinálják???
Na meg milyen család az már ahol nem tudnak gyereket nemzeni???
Az a felvonulásuk egy hányinger...
Én azt nem értem, hogy ha a homoszexuálisokról, biszexekről, leszbikusokról van szó akkor miért gondolják egyesek, hogy azok mind Pride-on résztvevő kirívó öltözetben megjelenő deviáns alakok lennének egytől-egyig. Azon a budapesti rendezvényen maximum néhány ezren szoktak lenni a résztvevők, és azok többsége ráadásul hetero is (mivel nem mindegyik sötét belülről) és majdnem mindenki civil ruhában jelenik meg. Meg is lehet nézni a videófelvételeket. A melegek, leszbik, biszexek max néhány százan lehetnek ott, miközben az országban a melegek száma százezrekben mérhető, a biszexek meg akár millióan lehetnek. Tulajdonképpen pont, hogy a 4 fal között csinálja a többség. Olyannyira jól, hogy mindenki heterónak hiszi őket és azt gondolják, hogy országszerte az a néhány száz meleg létezik akik rendszeres Pride résztvevők. Tök mindegy hogy mennyire titkolják a másságukat a melegek túlnyomó többsége mert a sok idióta gyűlölködő nem fogja beismerni, hogy bizony csak azt a néhány száz feltűnő melegből általánosít. Ha abból a néhány százból mondjuk 1 vagy 2 marad feltűnő, a többi pedig elkezd titkolózva élni az se változtatna semmit a melegek megitélésén mert a homofóbok rászálnak arra az 1-2 alakra és megint azok alapján fog általánosítani. Egyszerűen buták mint a föld. Én még értelmes homofóbbal nem találkoztam még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!