Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Prostituáltak mennyiért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prostituáltak mennyiért vállalnak mostanában? Illetve mennyire veszélyes?

Figyelt kérdés
Igazából most az egyszer szeretnék prostihoz elmenni, de szexet nem akarok. Utcai prostiknál mennyi egy 15 perces francia kocsiban? Meg az utcai prostiknál nincs meg az a veszély, hogy kirabolnak? Budapest környékén. Nem vagyok jártas ebben, nem is fogok rendszert csinálni, most mennék el egyszer, s utoljára. De én biztos nem adnék ki 10ezernél többet egy cumiért, akkor már inkább fektetek bele energiát és szerzek egy nőt, de most egyszerűbb lenne a prosti mint opció.

2024. júl. 21. 02:32
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Hat pedig 20 alatt nem fogod meguszni
2024. júl. 21. 05:06
 2/7 anonim ***** válasza:
33%
Utcai max 7 ezer az sos gumi nélküli francia, 5 pedig gumival. Régóta nem járok Szabadkai útra, ott mikor 7 éve fújattam 2ezer volt, 8ért meg francia, punci és popsit kaptál.
2024. júl. 21. 06:25
 3/7 anonim válasza:
0%
Ha elmész egy szórakozóhelyre ott ingyen is megkapod…😂
2024. júl. 21. 06:57
 4/7 anonim ***** válasza:
78%
Nem neked való a prostizas. Teljesen be leszel feszülve, semmit sem fogsz élvezni, kidobott pénz lesz.
2024. júl. 21. 08:18
 5/7 anonim ***** válasza:
25%
Amugy nem csak fracia kocsiba lehet szexelni! Lehet német olasz japan kocsiba is 😂😂🤣🤣🤣😂🤣🤣🤣🤣
2024. júl. 21. 08:23
 6/7 anonim ***** válasza:
57%
Nyugi, az utcai harcosok 10 perc után már siettetni fognak, hogy fizess még. Ha nem fizetsz, akkor nem fejezi be. A legolcsóbb kurvák valójában a legdrágábbak. Az utcai műfaj a szakma legalja. Ott ne várj színvonalat, minőséget, korrektséget. A tisztálkodási hiányosságok, az utcai lányok igénytelensége és az utcai/autós szex illegalitása jelenti a legnagyobb veszélyt. (A rendőrök előszeretettel igazoltatják az utcai csajokat mostanában és a kuncsaftjaikat is.) Szerintem nem neked való a prostizás. Ha ennyire spórolni akarsz, akkor inkább verd ki magadnak otthon, az ingyen van és biztonságos. Vagy menj el egy megbízható, igényes, korrekt, jó értékelésekkel rendelkező hirdetőhöz, ahol nem az ablakon dobod ki a pénzed, hanem minőségi szolgáltatást kapsz cserébe.
2024. júl. 21. 10:52
 7/7 anonim válasza:
0%
rl.hu Kimberly (Vivien) Szigetszentmiklós
2024. júl. 21. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!