Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem kívánom a szexet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kívánom a szexet?

Figyelt kérdés

30/N

Pár dolgot le szeretnék tisztázni. Egyik az, hogy voltam laboron, ahol a hormonjaimat vizsgálták, ezek teljesen rendben voltak. Heti 2x sportolok, nem dohányzom, nem élek tudatmódosító szerekkel és odafigyelek az étkezésemre. Voltam 3 pszihológusnál és 1 pszichiáternél, persze egyik se tudott segíteni.

Ha egyedül élnék nyilván nem foglalkoznék vele, de párkapcsolatban vagyok. Nem csak a partnerem irányába nem vonzódom, de úgy senkihez se. Tehát ha előttem állna valami kipattintott csúcs pasi, akkor is csak megvonnám a vállam, hogy oké, de mit kezdjek vele?

Semmi vonzalmat nem érzek.

2024. júl. 18. 08:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ez kemény. Ha aszex lettél, akkor valószínűleg semmi nem fog segíteni. A nehezebb része a párodnak lesz...8-as voltam
2024. júl. 18. 09:47
 12/20 A kérdező kommentje:
Zavarja, de nem tud mit tenni ellene, mert ha én nem tudom mi állhat a hátterében, úgy tehetetlen ő is. Nagyon ritkán van szex, ami 3-4 havonta 1 alkalom. Nem erőlteti, mert mondtam, ha erőlteti, úgy hogy nekem semmi ingerem nincs, az nem csak hogy nem javítana, de rontani is helyzeten. Köztes megoldásokkal próbálom kielégíteni, de amikor azok zajlanak akkor se indulok be. Gyerek nincs és egyikünk se akar.
2024. júl. 18. 09:50
 13/20 anonim ***** válasza:
51%
Hú szegény párod, ez nem lehet könnyű neki.
2024. júl. 18. 09:53
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelműen pszichés okai vannak. Keress másik terpaot, a korábbiak nem tudtak rendes mélységig lemenni. Ne valami botcsinálta tanfolyáson végzett szexuálterapautát keress, hanem valódi, "rendes" pszichológust (megfelelő klinikai szakpszichológiai gyakorlattal, posztgrad. képesítéssel). Lehetőleg olyat aki a leírása alapján specializálta magát erre a tárgykörre (aszexualitás) is.

Ott vannak az okok a tudat alattidban, csak ki kell bányászni őket.

2024. júl. 18. 10:06
 15/20 A kérdező kommentje:
Borzasztóan fog hatni, de a 3 pszichológusból az egyik klinikai pszichológus volt, de nekem ezek a imaginációs bullshitek nem jöttek be. Egy másik szexuál pszichológus volt, akinek végigvezettem az egész szexuális életemet, majd igazából ő úgy vette, hogy akkor meg vagyunk, így többet végülis nem kell jönnöm. Sajnos egyáltalán nincs szerencsém az agyturkászokkal, mert az életem más szakaszában is többször fordultam hozzájuk természetesen hiába.
2024. júl. 18. 10:13
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
#15 márpedig ott a válasz benned! S valószínűleg összefügg azokkal a problémákkal is amivel az életed korábbi szakaszában fordultál hozzájuk. A szexuális vágy egy elemi, nagyon erős ösztön, erős blokknak kell fennállnia, "terelési akadálynak" ami nem engedi kibontakozni.
2024. júl. 18. 10:15
 17/20 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem aszexuális vagy.

A barátod pedig el kell gondolkozzon bizonyos dolgokon, ahogy te is.

Jó ez így? Meddig tartható ez?

2024. júl. 18. 10:19
 18/20 anonim ***** válasza:
0%

Nézd a dolog jó oldalát.

Egy gonddal kevesebb.

A természet is tudja, hagy nem akartok gyerekeket, minek eröltesse?

2024. júl. 18. 14:45
 19/20 A kérdező kommentje:
Ja mert szexelni csak és kizárólag gyereknemzés céljából lehet. Ez nem a vallási téma, menj oda okoskodni és kiadni a felgyülemlett feszkódat és ne itt vergődj.
2024. júl. 18. 15:06
 20/20 anonim ***** válasza:

Remélem tudok segíteni valamennyit.

Igaz férfiként írok.

Próbáld ki, hogy ha egyedül vagy akkor magaddal játszol, esetleg egy jó műdákóval.

Komolyan gondolom.

Nekem segített, amikor ilyen állapotban voltam csakúgy férfiként.

Eleinte fura volt de aztán megjött újra a kedvem és azóta is tart!

2024. júl. 18. 19:08
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!