Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem kívánom a szexet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kívánom a szexet?

Figyelt kérdés

30/N

Pár dolgot le szeretnék tisztázni. Egyik az, hogy voltam laboron, ahol a hormonjaimat vizsgálták, ezek teljesen rendben voltak. Heti 2x sportolok, nem dohányzom, nem élek tudatmódosító szerekkel és odafigyelek az étkezésemre. Voltam 3 pszihológusnál és 1 pszichiáternél, persze egyik se tudott segíteni.

Ha egyedül élnék nyilván nem foglalkoznék vele, de párkapcsolatban vagyok. Nem csak a partnerem irányába nem vonzódom, de úgy senkihez se. Tehát ha előttem állna valami kipattintott csúcs pasi, akkor is csak megvonnám a vállam, hogy oké, de mit kezdjek vele?

Semmi vonzalmat nem érzek.

2024. júl. 18. 08:56
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
10%
Legtobb no ilyen. Nincs ezzel semmi problema
2024. júl. 18. 08:56
 2/20 anonim ***** válasza:
75%
Akkor aszex vagy.
2024. júl. 18. 09:00
 3/20 anonim ***** válasza:
72%
20-as éveidben is így volt,vagy csak most változott meg?
2024. júl. 18. 09:01
 4/20 A kérdező kommentje:
Nem, aktív voltam, semmi probléma nem volt. 24-25 évesen, mikor éppen nem volt senkim, akkor volt még ilyesmi, hogy nem éreztem hiányát és jól megvoltam nélküle, de amikor öszejöttünk (5 éve lesz, hogy együtt vagyunk), akkor az elején semmi gond nem volt, működött minden. Majd elkezdett csökkent az igényem, amit nem tudom mi váltott ki, mert semmi nem változott köztünk.
2024. júl. 18. 09:12
 5/20 A kérdező kommentje:
Elnézést a gépelési és auto correct hibákért.
2024. júl. 18. 09:14
 6/20 anonim ***** válasza:
49%
Én a nagy meleg nem kívánom mostanában.
2024. júl. 18. 09:17
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

5 év még elég rövid idő.

Ne haragudj, ha túl indriszkrét a kérdés, de hogy zajlik nálatok egy aktus? Elejétől a végéig.

Érdekes, amit írsz. Én évekkel korábban voltam így. 2 évig tartott ez az állapot, és valahogy mégis megváltoztam. Még nem tudom mi váltotta ki a javulást, de hátha tudok neked segíteni.

2024. júl. 18. 09:22
 8/20 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem unod, még ha nem is tudatos. Valami újdonság kellene, valami változás, új ingerek. A nőknél agyban kezdődik minden, ha itt hiányzik valami, akkor nem fogod kívánni a szexet. Lehet a flört, egy kis törődés hiányzik...
2024. júl. 18. 09:30
 9/20 A kérdező kommentje:
Senki iránt nem érzek vonzódást. Még ha legalább lenne valaki iránt, akkor az egy jel lenne számomra, hogy oké van, csak nem a megfelelő személy irányába, de ilyen nincs. Zéró nemi vágy és vonzalom.
2024. júl. 18. 09:35
 10/20 anonim ***** válasza:
61%
A párod mit szól hozzá,vagy ennek ellenére lefekszel vele? Baba van már?
2024. júl. 18. 09:38
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!