Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek igy egy boldog ember?
Mielott valaki irna, h ez mar volt annak mondanam , hogy igen de elfelejtettem a kodom es nem tudom azt tobbet kiemelni. Nem kaptam ertekelheto valaszokat sajnos.
Szoval arrol van szo, hogy 38 eves vagyok es tudom, hogy mar nem lesz baratnom. Szeretnek venni egy szexdoll-t de nem a szex miatt. A lelki bekem miatt. Annyira hianyzik, hogy legyen estenkent valaki mellettem amikor filmezek. Akinek simogathatom a hosszu haját. A romantika hianzyik ay eletembol. Azert nem vettem meg, mert attol felek, hogy nem fog kielegulni a lelki bekem ha megveszem. De mas opcio nincs! Nem vagyok egeszseges, se valami jo pasi aki a csajoknak kell. Akkor? En prostitualtakhoz nem megyek mert a baratno hianyzik az eletembol n em a dugas. Arra gondolok, hogy elfoglalom magam ha meglesz. Mar vettem neki ket bugyit. Oltoztetem majd, simogatom. De ha hianyerzetem lesz akkor nem sokkal leszek elorebb. Oda adtam volna ezt a penzt egy kedves nonek az elso szora, de ilyennel nem nagyon talalkoztam :/ Amikor volt csajom azt mondta szeretde megcsalt par napon belul. En csak ilyenekbe futottam bele. A kerdesem kb az, h lehetek-e boldog a szexbabaval ha nem a szex dologrol szol hanem arrol, hogy erezzem, hogy van valakim.
Bocsanat a helyesirasert. Es ne irjatok, hogy talaljak egy csajt magamnak mert az lehetetlen.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!