Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vernéd a baratnődet ha kérné?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vernéd a baratnődet ha kérné?

Figyelt kérdés

Egy egész tisztessés listát adott,hogy milyen kihágásért milyen/mekkora ütés mennyiség jár.

Illetve hány pofonnal motiválhatom orál,anál sexre.

Eddig nem volt ilyen fura.

Ez normális?

Ő:25

Én:39

2024. júl. 16. 19:13
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

Felemásan érzem. Egy felöl tetszik az engedelmes kis csaj,aki nem mondhat nemet.

Másrészt azért mégis csak fájdalmat okozok neki.

2024. júl. 16. 20:25
 12/33 anonim ***** válasza:
24%
Az ilyen nő egy igazi Kincs.
2024. júl. 16. 20:28
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
Csak szex oldaláról nézve igen belemennék ahogy kéri
2024. júl. 16. 20:33
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
Csak a fenekét, de azt is csak kérésre!
2024. júl. 16. 20:38
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Igen nagyon nagyon
2024. júl. 16. 20:52
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Persze, simán. Nálunk a volt barátnőmmel egy egész szabályrendszert dolgoztunk ki erre. Például ha nem voltam elégedett a szopással, az 5 ütést ért lovaglópálcával meg ilyenek. Én nagyon élveztem, ez most kicsit hiányzik is nekem.
2024. júl. 16. 20:57
 17/33 anonim ***** válasza:
81%

Azta, mennyi elmebeteg ember van!

Mennyire kell sérült lelkűnek lenni ahhoz, hogy arra várjon, hogy verjék meg. Teljes erőből kellene megverned amúgy?

2024. júl. 17. 01:55
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

Bdsm viszonyban az.

Neked tetszik, benne vagy, akkor uralkodj rajta, s tessék, ezt élvezi.

Ha neked ez nem jön be, add meg az elérhetőségét! ;)

2024. júl. 17. 05:17
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Engem ez nem izgat egyáltalán, így nem lenne értelme.Szerintem csak akkor szabad ilyenbe belemenni, ha mindkét felet érdekli.
2024. júl. 17. 07:11
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

Ha téged alapvetően nem vonz az ilyesmi, akkor ne csináld. Ebben mind a ketten sérülhettek és nem csak fizikailag. Nem mindenki szereti a bdsm jellegű dolgokat. Ez olyan, mint a tökfőzelék, van akinek bejön, van akinek nem. Aki meg leerőlteti a torkán előbb utább elhányja magát.

Nem tudom, hogy mióta vagytok együtt, de érdemes átgondolni, hogy továbbra is folytatni akarjátok-e, vagy kerestek olyan partnert, akivel ilyen téren is összeilletek.

Egy próbát megér esetleg, hogy részedről milyen dolgokat indít el az egész, de ha nem érzed jól magad, akkor ne csináld.

2024. júl. 17. 08:56
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!