Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz ha anya este bejött a szobámba és meglátta hogy meztelen vagyok? (félig be voltam takarva)
Figyelt kérdés
Szerintetek gáz? Az én helyemben mit tennétek? Hogy magyaráznátok ki?
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!
2024. júl. 16. 00:31
1/13 anonim válasza:
A kérdést se értem. Ő szült...most csak tippelek, de szerintem meztelen voltál mikor megszült. Ő ment be a szobádba, te meg miért ne lehetnél meztelen? Főleg, hogy be is voltál takarva.
2/13 anonim válasza:
Szerinted mennyiszer látott már pucéran. Csak fiúként kérdezhetsz ilyet.
3/13 anonim válasza:
Köszi ^^
5/13 anonim válasza:
Mivel a saját anyukád, így nem gáz. Meleg van. Fölösleges bármit is mondani, amíg ő se hozza szóba.
6/13 anonim válasza:
Nincs ebbe semmi
Enyém akkor nyitott be amikor elsültem
7/13 anonim válasza:
Nem gáz. Engem is látott már anyukám meztelenül, sőt még a nővérem is.
8/13 anonim válasza:
Azt mondanám hogy ge ci melegem van
9/13 anonim válasza:
Ebben a melegben az a nem normális, ha valaki nem meztelenül alszik. Kivéve, ha csúcsra van járatva a légkondi, de annál meg olcsóbb meztelenül aludni.
10/13 anonim válasza:
Ilyen melegben betakarózva?? Mármint az volt w baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!