Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, ha van két ugyanolyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ha van két ugyanolyan lány, de az egyiknek a melle nagyobb, formásabb, a nagyobb mellűvel hamarabb összejönnétek?

Figyelt kérdés
2024. júl. 12. 15:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nekem a kisebb mell jobban tetszik.
2024. júl. 12. 15:47
 2/16 anonim ***** válasza:
89%
Igen
2024. júl. 12. 15:48
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Azzal jönnék össze, akivel emberileg jobban passzolunk.. nem a mellméret dönt..
2024. júl. 12. 15:49
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a közepes vagy kicsit nagyobb mellek tetszenek igazán de ha 2 totál egyforma lányról van szó akkor azt választanám amelyiknek jobban áll az a mell. Az sem szép mikor indokolatlan nagy a csöcs és nem tudja viselni a lány, elcseszi az egész kisugárzását. Olyan a mell mint egy szép ruha, tudni kell viselni és a megfelelő helyen vagy alkalommal éppen eleget mutatni belőle. most pl aránylag kis mellű csajom van de őszinte legyek valahogy nem tudnám elképzelni nagy kannákkal, jól áll neki az ami most van
2024. júl. 12. 15:51
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Kisebb mellű csaj
2024. júl. 12. 15:53
 6/16 anonim ***** válasza:
91%
Ez attól függ. Minden férfi a nagyobb mellet szereti egy bizonyos szintig. Ha tényleg ugyanazt a lányt nézzük kinézetre, csak az egyiknek B, másiknak C melle van, valószínű a C-t választanák a férfiak. Talán a C és D között is a D-t. Mondjuk ha egy C és egy F mell között kéne választani, a többség a C-t választaná. Nekem D van, nem túlságosan nagy, de amennyi dícséretet kapott, szerintem javarészt mindenkinek bejön ez a méret.
2024. júl. 12. 15:57
 7/16 anonim ***** válasza:
70%
Hát mind a kettő ugyan olyan jó a társaság, akkor a bögyösebb kell igen.
2024. júl. 12. 15:58
 8/16 anonim ***** válasza:
Tőlük is függ...
2024. júl. 12. 16:07
 9/16 anonim ***** válasza:
amelyik velem hamarabb összejön
2024. júl. 12. 16:08
 10/16 anonim ***** válasza:
A valóságban ez leginkább úgy lehetséges, hogy van egy egypetéjű ikerpár, és az egyikük szilikonmellet csináltat magának. Ilyen esetben biztos, hogy a természetest választanám.
2024. júl. 12. 16:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!