Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért mindig minden a szex és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig minden a szex és a férfiak kielégülés körül forog?

Figyelt kérdés

Nem is tudom, hogy valaszt szeretnek e erre kapni, vagy, hogy van e erre normalis valasz, inkabb csak ugy erzem, muszaj valahova, valahogy kiadnom a frusztraltsagomat, hogy mi a feneert is Kell folyamatosan szexelni..... Mar nagyon elegem van, hogy a paromat meg csak meg se csokolhatom anelkul, hogy szexkent kellene végződnie.... Mindig minden csak a szex körül forog, pláne a férfi kielégítése körül, hogy a férfi mindig megkapja, kulonben vagy boldogtalan vagy mas utan nez....

Nekem már nagyon elegem van abból, hogy folyamatosan szexelni kell, hogy a páromnak jó legyen, hogy boldog legyen, miközben én csak arra vagyok, hogy végre össze lehessen bújni szex nélkül is.

Sosem szerettem különösképpen a szexet.... Sokszor volt, hogy a konnyeimmel küszködtem, a takarót haraptam kellemetlenségemben, hogy utána a wcn sírtam, és sokszor úgy éreztem, hogy megvagyok erőszakolva, holott mindig bele eggyeztem a párom boldogsága érdekében.

És hiába csinálom folyton úgy, hogy nem is akarom, o mindig többet és többet vár el tőlem, mindig olyanokat kerdezget, amit tudja, hogy nem szeretnék, és sosem elég neki, az, amibe hajlandó vagyok bele menni.... Tudja, hogy nem szeretem a szexet, de valahogy mindig elfelejti és mindig csinálni kell, különben tiszta durci lesz.... Ha meg csináljuk, és én nem élvezem, akkor meg az a baja.... De mégis, hogy lehetne olyat élvezni, amit alapból nem szeretek????

Nem szeretem magát az érzést, nem szeretem a hangokat, nem szeretem, ahogy rám izzad, nem szeretem ahogy közben csókol, nem szeretem az egészet....

Neki minden nap szüksége lenne rá, minden nap valamit elvár, és vannak olyan keresei, amik amúgy normálisak is lennének, de nem számomra, aki már így is sokkal többet csinál, és elvisel mint szeretne....

Ha csak heti egyszer kellene a szexre gondolni, sokkal boldogabb lennék , mert egyszer egyszer nekem is tud jó lenni, de nem ennyiszer .... Valahogy ugy erzem, itt nem nyerhetek... Vagy én szenvedek továbbra is , vagy szetmegyunk.... Egyikünk se szeretne szakítani, mert a szexen kívül minden stimmel és szeretjük egymást, de nekem viszont mar nagyon elegem van, hogy mindig minden a szex körül kell, hogy forogjon...

Miért nem tudják beérni a pasik kevesebbel?? Miért csak a szex megy mindenhol? Miért minden a pasik kielégítése körül forog? Pláne, miért minden arrol szól, hogy a nő libidojat, hogy növeljük azért, hogy a pasi megkapja az elvárt szexet? Miért nem tudják a pasik kevesebbel beérni?

Nem is tudom, hogy itt most mire is várok választ pontosan... Inkább csak szerettem volna magambol ezt kiadni, mert nincs kivel megbeszéljem ..

és nem, a páromnak ezt többet nem szeretném felhozni, mert amikor megtettem, total maga alá került és rosszul érezte magát, hogy nekem ilyenekbe kell magam folyton belekenyszeritenem, hogy neki örömet okozzak...

júl. 11. 23:54
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
77%
Igazi begyepesedett fap*na vagy. Keress magadnak egy impotens, aszex vagy meleg srácot, aki nem mert coming outolni, vagy vonulj be egy zárdába, de kíméld meg magad a normális férfiaktól.
júl. 12. 11:40
 12/23 anonim ***** válasza:
91%

Neked nem kötelező szexelned a pároddal, mondhatsz nemet.

Neki meg nem kötelező veled lennie.

Egyébként meg azért, mert te nem szeretsz nemi életet élni a pároddal, azért nem kellene az egész férfi nemet leszólnod. Egyáltalán, minek neked pasi?

júl. 12. 12:03
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Kisírtad magad, hogy te nem kívánod meg élvezni se tudod, akkor más hogyan meri kívánni. Mi a kérdés?
júl. 12. 12:33
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Itt inkább komoly mentális probléma van előtérben. Ha így állsz hozzá a szexhez és így gondolsz róla akkor aszexuális vagy ez 100%. Tehát neked egy aszex csávót kell keresned vagy egy csajt vagy aszex csajt. Hidd el veled van a probléma, mert a világ legjobb érzése után te ezt a legdurvább lelki traumának éled meg az baj. Hiába "passzoltok" amúgy, mert a szex kulcsfontosságú dolog egy kapcsolatban.
júl. 12. 12:51
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Mintha úgy látnád, hogy ez minden nőnek kellemetlen és a férfiak erőltetik csak.

Nos, én nő vagyok és el kell mondjam, nagyon is élvezem a szexet és sokszor én kezdeményezem a páromnál.

Sajnos tényleg te vagy az, aki a szexet rosszul éli meg. Ha fájdalmas, valószínűleg nem vagy felizgulva eléggé (ami a hozzáállásodból adódóan egyértelmű) vagy valamilyen nőgyógyászati fertőzésed van.

Mindenesetre ezt a hozzáállást valóban ki kellene beszélni egy szakemberrel, mivel a szexet egy egészséges ember (ha nő, ha férfi) kívánja. Ha nem is napi rendszerességgel, de kívánja. Te konkrétan lelki traumaként kezeled.

A szakemberrel majd juttok valamire, lehet aszexuális vagy, ahogy már sokan írták előttem.

Párodat se értem, hogy tud lefeküdni valakivel, aki ennyire nem élvezi a szexet, miközben ő minden nap csinálná...

júl. 12. 13:33
 16/23 anonim ***** válasza:
64%
A párod lehet hogy rossz az ágyban mert ha valaki jól van kezelve nem beszél így.
júl. 12. 14:17
 17/23 anonim ***** válasza:
51%
Üdv a klubban. Azt javasolnám, hogy inkább szakíts vele. Én nem hagynám magam megerőszakolni minden nap. Az csak neki jó.
júl. 12. 16:28
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, szerintem nem azzal van (feltétlenül) baj, hogy nem kívánod a szexet. Lehet kutatni, hogy ennek esetleg vannak-e rossz tapasztalatbeli okai, vagy szimplán aszex vagy, ezzel szakemberhez kell fordulni. Hanem a baj a hozzáállásoddal van, mert pont úgy viselkedsz, mint azok a férfiak, akik elvárják, hogy akkor is csináld, ha nem élvezed. Pont ugyanolyan hibás vagy, mert te is olyat vársz el tőle, amit ő nem szeret. A megoldás az, amit többen mondtunk már, hogy olyat keresel, akivel ebben klappoltok, azaz közösek a vágyaitok. Ne hibáztassuk a másikat a vágyaiért, hanem azért hibáztassuk, ha olyat vár el tőled, amit nem szeretnél csinálni, és pont ugyanígy állj hozzá te is.
júl. 12. 22:24
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
De azért az is milyen már, hogy a kérdező párja simán szexel a kérdezővel, pedig tudja, hogy nem akarja. Bennem ez több kérdést is felvet...
júl. 12. 22:47
 20/23 anonim ***** válasza:
Ha sose szeretted a szex, akkor minek neked párkapcsolat??
júl. 13. 02:44
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!