Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig minden a szex és a férfiak kielégülés körül forog?
Nem is tudom, hogy valaszt szeretnek e erre kapni, vagy, hogy van e erre normalis valasz, inkabb csak ugy erzem, muszaj valahova, valahogy kiadnom a frusztraltsagomat, hogy mi a feneert is Kell folyamatosan szexelni..... Mar nagyon elegem van, hogy a paromat meg csak meg se csokolhatom anelkul, hogy szexkent kellene végződnie.... Mindig minden csak a szex körül forog, pláne a férfi kielégítése körül, hogy a férfi mindig megkapja, kulonben vagy boldogtalan vagy mas utan nez....
Nekem már nagyon elegem van abból, hogy folyamatosan szexelni kell, hogy a páromnak jó legyen, hogy boldog legyen, miközben én csak arra vagyok, hogy végre össze lehessen bújni szex nélkül is.
Sosem szerettem különösképpen a szexet.... Sokszor volt, hogy a konnyeimmel küszködtem, a takarót haraptam kellemetlenségemben, hogy utána a wcn sírtam, és sokszor úgy éreztem, hogy megvagyok erőszakolva, holott mindig bele eggyeztem a párom boldogsága érdekében.
És hiába csinálom folyton úgy, hogy nem is akarom, o mindig többet és többet vár el tőlem, mindig olyanokat kerdezget, amit tudja, hogy nem szeretnék, és sosem elég neki, az, amibe hajlandó vagyok bele menni.... Tudja, hogy nem szeretem a szexet, de valahogy mindig elfelejti és mindig csinálni kell, különben tiszta durci lesz.... Ha meg csináljuk, és én nem élvezem, akkor meg az a baja.... De mégis, hogy lehetne olyat élvezni, amit alapból nem szeretek????
Nem szeretem magát az érzést, nem szeretem a hangokat, nem szeretem, ahogy rám izzad, nem szeretem ahogy közben csókol, nem szeretem az egészet....
Neki minden nap szüksége lenne rá, minden nap valamit elvár, és vannak olyan keresei, amik amúgy normálisak is lennének, de nem számomra, aki már így is sokkal többet csinál, és elvisel mint szeretne....
Ha csak heti egyszer kellene a szexre gondolni, sokkal boldogabb lennék , mert egyszer egyszer nekem is tud jó lenni, de nem ennyiszer .... Valahogy ugy erzem, itt nem nyerhetek... Vagy én szenvedek továbbra is , vagy szetmegyunk.... Egyikünk se szeretne szakítani, mert a szexen kívül minden stimmel és szeretjük egymást, de nekem viszont mar nagyon elegem van, hogy mindig minden a szex körül kell, hogy forogjon...
Miért nem tudják beérni a pasik kevesebbel?? Miért csak a szex megy mindenhol? Miért minden a pasik kielégítése körül forog? Pláne, miért minden arrol szól, hogy a nő libidojat, hogy növeljük azért, hogy a pasi megkapja az elvárt szexet? Miért nem tudják a pasik kevesebbel beérni?
Nem is tudom, hogy itt most mire is várok választ pontosan... Inkább csak szerettem volna magambol ezt kiadni, mert nincs kivel megbeszéljem ..
és nem, a páromnak ezt többet nem szeretném felhozni, mert amikor megtettem, total maga alá került és rosszul érezte magát, hogy nekem ilyenekbe kell magam folyton belekenyszeritenem, hogy neki örömet okozzak...
Most írhatnék egy kilométer hosszú választ, hogy leírjam a gondolataimat.
Ehelyett csak annyit írok, hogy menjetek szét, azt tanácsolom. Olyan fura nekem, mikor azt írják a párok, hogy a szexen kívül amúgy minden jó... Ez hogy lehetséges? A szex sarkalatos pontja a kapcsolatnak. Te meg nagyon boldogtalan vagy, a szexszel kapcsolatban nagyon érdekes megéléseid vannak. Én még pszichológust is javasolnék a szakítás mellé.
Szerintem hagyd el, a világon legnagyobb szívességet teszed meg neki ha elhagyod . Te valami mentális betegséggel küzdhetsz . Hány éves vagy 70 hogy sok a napi 1 ?
Nálunk két gyermek melett is napi 2 legalább .
Tényleg keress egy orvost meg nem fogsz így kelleni a kutyának se Ha a szex nem jó akkor bele lehet szarni az egészbe .
Mert a ferfi szervezet mashogy mukodik mint a noi szervezet
A ferfnak muszaj elélveznie kulonben megorul
De Jo h itt mindenki ilyen szex isten/nő... Ezek a megjegyzések tisztán reprezentálják a problémákat, hogy igenis el van várva a nőtől, hogy csinálj, és élvezze, különben valami nagy baj van vele..... Persze, élvezni kell, mert ha nem, akkor egyből baj van veled, menj agyturkaszhoz..... Számomra az hihetetlen, hogy, hogy lehet ezt élvezni.... Kellemetlen érzés az egész, sokszor fájdalmas is és akkor meg velem van a baj, hogy miért nem tudok a kellemetlent kellemesnek érezni.... Az elvárás, hogy ezt igenis élvezni kell, hihetetlen számomra....
Amúgy meg ha egy nő képes alkalmazkodni, és bele menni dolgokba úgy, hogy számára kellemetlent, akkor a pasi miért nem képes ugyan erre.... Ők mindig kikérik maguknak, hogy nekik ez szükséglet, de nem érdekli őket, ha a másiknak ez kellemetlen és rossz, nekik legyen meg, amit és ahogy akarnak, a többi nem számít....
El nem tudom kepzelni hogy ti hogy a f**omba jottetek ossze egymással
Meg azt se, hogy miert vagytok még mindig egyutt
Te egy hiszis p*csa vagy az a helyzet
Keress egy 90 éves papát, azzal nem kell szexelned
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!