Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire modernek a szexben a mai mostani harmincas fiatal férfiak?(csak a férfiak válaszoljanak köszönöm)
34,35 éveseknek van jó farkuk és makkjuk?
Mennyire ápoltak igényesek és egészségesek is?
#ÁtkozottNevűMééVanNekedFérjedHeNincstovább
Sárkány vagyok, végtelenségig tudom növeszteni a farkam xD Sejhaj, de későn fog ideérni az a varjú... Azér küldöm a két szőke lány szőrét.
Neved legyen átkozott, hát hogy érinthet téged férfi? Azt hittem leszbikus vagy te is, erre átversz xD Állj vissza a sötét oldalra és együtt uraljuk majd a világot! (amúgy sok boldogságot :D).
Gyapjúúú a seggeden? Ne légy birka! :D Ajkaink akadjanak össze, alul-felül. :D
# Kedves 20😊
Nem látod? Az egyikünk egy leszbikus férfi, de nő, aki nem csak iszákos, de lelki búvárként Sárkánynak hiszi magát. A másikuk meg egy elkeseredett boszorkány, enyhe ADHD-val, akinek leégette a nap a veteményesét🤔 De amúgy igen, szerintem jól szórakozunk😊
#Tökéletesfarkú Sárkány, miértcsakmosttalálkoztunk?!!
Már elindult gyalog, elfelejtette, hogy idén már lelépte az engedett ötöt… De következő szökőévre ígérem odaér. Vagy nem🥲
Nem érintett, fogdostam meg őt, de csak félig vagyunk unokatestvérek, csak anyuról…🥲 Esküszöm a négy pulyára, akik egy sárkánynagyonkígyótól vannak. Jól van visszatérek, de akkor nekem is süssél tarját is meg csülköt is… (Köszike❤️ itt az epred)
Jaj milyen igaz, azok akadjanak akkor össze, de szét ne váljanak🤣🤣🤣
Ha már így megkérdezted... Igazán hozhatnál nekem pár sört, a hölgynek meg amit kér, kösziii, pusziii.
#VisszatérőNincstovább
Várom, várom :D
Gyáááj csájéé há az nem báj há rokon a babáááád, úúúgy a lelyobb, há családban marad dikk mán hej, 4 pujááá? Há nem csinátá semmit csak lökted ki a kölköket a fekete likadbó vágy hunnan gyütt annyi kölök te jány?
Jááj úúúgy ám akadnának össze meg akadnék a torkodon, oszt nem lenne ennyi beszééééd fölösbe mááán seeej
#Vágyakozóvárakozó teleszkóposfalloszú Sárkánykobranagyonkígyó
Nem iszok, tiltja a vallásom, hogy humortalan emberek, telibecibált, valami kétes anyagú, állagú, fehérkocsonyás, cuccokkal televert italát fogyasszam. Jó nekem a holdvíz, meg a naptej… Bár … ha te szolgálod fel, örömödben csóvált farokkal, cselédlány ruhában és combfixben, és persze az előkóstolást bevállalod, bármit megiszok🥲😇❤️
Ehhez mán szótár kell more, de egy erős, mert összeakadt a szemem tűle🤣
És még csak nem is a Mitulás bácsi otta🤣🤣🤣
Jóvan no, megiszom én, mert már kiszáradt a szám a sok írástú❤️
#alkoholtnemfogyasztóNincstovább
Hát de gondolj bele az ilyen savanyú emberek citromlé nélkül is tudnak limonádétkészíteni :D Nem fogom felvenni az általad leírt szerkód még a te kedvedért sem XD Inkább sütök neke tarját, oszt érd be azzal :D A rucid meg vedd fel te, én vagyok a leszbikus nő, engem tudnál felizgatni egy ilyen rucival, aztán akkor tuti csóválnám a farkam örömömben xD
Viszem a limonádét, jéghidegen, nehgy kiszáradj ebben a nagy melegben te drága :D
#Optimistán szédelgő, repkedő pikkelyes-gerinces
Ooohhh, de kár… pedig szerintem kifejezetten előnyös lenne számodra és számomra is. Na jó nekem kedvezőbb lenne, biztos hogy több oldalon is jópénzt keresnék, ha nem is rajtad, de általad🤣🤣🤣
Nem való az ilyesmi ruha nekem, túl elegáns, mi boszik inkább pucéra ugrálunk, aztán meg fizetjük, a bús világi emberek által kitalált szabályrendszer miatt kipréselt csekkeket, közszeméremsértésért🥲
Ettől független csóválhatod, csak vigyáz nehogy megránduljon🥲 Állítólag fájdalmas, majdnem annyira, mint amikor 36,8 fokos lázatok van🥲🥲
Jéghideg? Biztos? Csak akkor hozzad, de akkor legalább egy szopómaszkot vegyél fel a kedvemért🤣🤣🤣🤣
#dominaNincstovább
Nem veszel rá, nem olyan családbú származom én xD Csatlakozom hozzád és együtt meztelenkedünk.
Majd csóválom a farkam, ugrálhatsz rajta :D Nem fog az megrándulni, eltörni, csak óvatosan legyél vadállat XDXD A csekkekel pedig majd begyújtunk télen.
Bizony jéghideg, jaaaj a szopómaszkot elfelejtettem elhozni, de mindegy, amúgy is neked lett volna :D Viszont távirányítós vibrit hoztam, választhatsz mit kérsz előre és mit hátra :P De előbb igyál, mert közben nem fog menni...
#Azthitted, hogyelhitted sárkányka
Én csak a döglött csillagot preferálom, nincs se oboa, se seggbedurr, csakis a puritán, takaró alatti maszat…az is csak esküvő után… bár most meleg van ahhoz is🥲 Szóval majd télen, amikor az anuszod is vacog, újra tárgyaljuk.
Mondom én, hogy te szopol… Há embör… előbb még asszonypajtás akartál lenni, enyhe ferde hajlammal🥲 Rád bízom, hogy mivel és hogy boldogulsz, csak megtalálod tán egyedül is, vagy rajzoljak térképet, esetleg rágjam a szádba?🥲
Előtte, közben és utána is… bár igaz 2-3 mp alatt nehéz lenne akár egy kortyot is legurítani🥲🥲🥲
Semmi izgi csak az unalmas dolgok?
Mondd annak akit érdekel, itt szopni te fogsz drágaságom. Ha szeretnél, ha nem. Kikötözvenem lesz sok beleszólásod :P
Hmm 2-3mpt bír a férjed? Szomorú, de ne vetítsd ki rám a saját kudarcaid :D
Természetesen, az én koromban már az is megterhelő, hogy egyedül menjek a árnyékszékre🥲 Nem megy már a szürke ötvenöt hányadéka…
Pontosan annak mondom, amúgy is… ma hajnalban odaért a varjam, hat óra hatvanhat perckor és tudod mit látott rézfarkú sárkányom? Hogy fasza van a menyecskének. Bizony, bizony… lebuktál és én még azt hittem itt komoly ollózások lesznek, meg tűzijáték, örömtánc, holtodig tartó síri szerelem🥲
Örülnék, ha csak addig bírná, de egész jól bírja levegő nélkül, olyan 1,5 percig🥲🤣🤣🤣
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!