Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyire modernek a szexben a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire modernek a szexben a mai mostani harmincas fiatal férfiak?(csak a férfiak válaszoljanak köszönöm)

Figyelt kérdés

34,35 éveseknek van jó farkuk és makkjuk?

Mennyire ápoltak igényesek és egészségesek is?

júl. 11. 17:16
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Véges a türelmem, azért tiltottam le és azért válaszoltam itt, ilyen formában a kérdésére.

Oh, kaptam epret? Add ide a epret a epret add ide! XD

júl. 11. 21:47
 12/32 anonim ***** válasza:
Én ismerem ezt a válaszolót. Olyan 2-3 éve folyamatosan ontja magából az ilyen és ehhez hasonló kérdéseket. Már vagy 10 fiókja volt legalább, de az összeset tiltották, de mindig regisztrált.. Volt itt Terttamas névvel, meg Vértes László néven is talán.
júl. 11. 21:48
 13/32 Nincstovább ***** válasza:

#Másnapos(eper imádó) Sárkány

Már elmúlt a szezonja, túl drága, csak dinnye van, pontosabban annak is lassan csak a héja🤣🤣

#12 én most találkozok szerintem először vele, de a kérdései többet elmondanak róla, mint Dr. Sárkány🤷🏼‍♀️🤣

júl. 11. 22:06
 14/32 anonim ***** válasza:

#Nincs(eper)tovább

Nem vagyok annyira oda a dinnyéért, de ha érik már magánál a paradicsom, megdobhatna párral. :D Itt még csak zűd van.

Dr. Sárkány tiszteletben tartja a betegei személyiségi jogait.

júl. 11. 22:17
 15/32 Nincstovább ***** válasza:

#Dr. Dinnye utáló (házi?)Sárkány

Idén nem ültettem kegyelmes uram/hölgyem/non bináris, csak petrezselymet, azt is csak a fodros fajtából. Paprikát vagy négy fajtát, pak choit, kakukfüvet és hasonló fűszereket, de pár napja kiégett szinte minden. Tehát teliholdkor elmarad az esőtánc, meg a szüzek áldozása🥲

júl. 11. 22:28
 16/32 anonim ***** válasza:

#Nincs(szűzáldozás)tovább

Sajnálattal hallom, viszont a paprika jól hangzik, kakukkfűt látván pedig már érzem is a sült tarja ízét a számban. Nyááámi. Remélem azért a kakukkfű nem égett ki és maradt pár paprika is. Amúgy MTF vagyok, tudod, pasinak születtem, de már pár napja leszbikus nőnek vallom magam, mert meguntam az itteni pasik rinyálását, szóval átálltam hozzátok XD

júl. 11. 22:33
 17/32 Nincstovább ***** válasza:

#Dr. Okosmegfontolasbólnemváltó Sárkány(nap végére már csak a neved írom ki és egy oldal lesz)

Inkább alacsony az önbizalmuk, mert elhiszik, hogy 22 centi az átlag, pedig nem, mert 25…

Félő, hogy nem marad meg a kakukkfű sem. Első negyed van, ilyenkor a legkedvezőbb varázslatok, mint a elfántitisz, gyökéragyúság, továbbá a kettősfogsorúság igézése, ezek elengedhetetlen kelléke, ahogy az időskori gombásköröm és a béka tyúkszem is. De ha marad, varjúval küldök belőle a tarjádra, cserébe nem kérek mást, mint két szőke, görbe szempillát. Szintén elengedhetetlen bizonyos rontások megvalósításához. Ha ez megtörténik, becsületbeli leszbikus “nő” társammá fogadlak xD

júl. 11. 22:45
 18/32 anonim ***** válasza:

#KedvesEzNemÉrHogyATeFelhasználónevedetNemLehetAnnyiraKreatívanBővíteniNincstovább

Látod, látod ezaz, én sem rinyálok, pedig csak 30 centis, az csak 5-el nagyobb az átlagnál. A varjú ugye nem lesz átkozott? Az ilyen okkultista boszorkányokkal óvatos vagyok, elnézést... Két szőke szempillát?? Hmm, várj, azt hiszem van még a pincében pár szőke lány levágott feje... akarom mondani Golden retriever szőre. Gondolom az is jó lesz. :D Oh, kegyed is leszbikus tetszik lenni? Majd ha befogadsz, leragasztom a pömpölőmet és ollózunk egy jót? XD

júl. 11. 22:51
 19/32 Nincstovább ***** válasza:

#Doktorandusz Sarkányusz, (bárcsak felszopóusznak mehetnék)

30? Ahhh, az nekem nem jó… az még mindig átlag alatti számomra, 55 centi a befogadóképességem és hatvannál van a G-pontom.🥲 Dehogy átkozott, csak rontott, meg kicsit sánta és csak ötöt lép minden szökőévben. Meg kicsit pikkelyes is, dehát nálad már ez fel se tűnne🤔🥲

Jó az, csak ne tavalyi legyen, az már nem olyan friss… nem is ropogós és könnyen a fogaim közé akad.

Isten meg a ments, hogy csak a saját nememben találjam meg a szépséget, sőt, már az ország szemében helyes, elfogadható útra léptem, borzalom, de férjezett vagyok🤣(Csakis a babaváró, meg a pénze miatt, na jó meg olykor igénybe veszem, egy-két részét a varázslataimhoz… de még él… még)

Ez jól hangzik, máris készen állok a partira, csak elfelejtettem a seggemen meghagyni a gyapjam, hogy izgibb legyen, amikor összeakad szőrünk… vagyis a bajszunk… is…😇

júl. 11. 23:07
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Ti jól vagytok egyébként? 🤔🤔
júl. 11. 23:10
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!